User:Andrian

From OpenStreetMap Wiki
Jump to: navigation, search

Nama : AndriKurniawan (06121980)
Alamat : Kp. Babut Hilir No35 Rt03 Rw09 Cibabat Cimahi Utara
Email : Andrian_Kurniawan0612@yahoo.com

Tentang saya

Mun Sieun Tong Wani-wani Lamun Wani Tong Sieun -Sieun

Leuweung Ruksak Cai Beak Manusa Balangsak

Saluyu Ngawangun Ucap Tekad Lampah Pikeun Ngajaga Ngariksa Tur Ngamumule Alam Katut Pangeusina

Visi

  1. Menjaga
  2. Memelihara
  3. Melestarikan

Map Features
Andrian Kurniawan

IMG 4793 1.jpg