State of the map/Video bugs

From OpenStreetMap Wiki
Jump to: navigation, search

http://www.stateofthemap.org/podcasts/sunday/state_room/1500_Nationaal_Archief_Mapping_Collective_History_Together.m4v

This video contains "Nationaal Archief: Mapping Collective History Together" User:JKindler 17:41, 21, July 2009

http://www.stateofthemap.org/podcasts/sunday/state_room/1515_Bringing_OSM_to_schools.mov

This video contains "Nationaal Archief: Mapping Collective History Together" User:JKindler 17:41, 21, July 2009

http://www.stateofthemap.org/podcasts/sunday/state_room/1215_How_People_Search_for_Locations.mov

the video only loads up to three minutes and then quits. My co- workers have the same problem. It would be great if you could find the time to maybe re-upload the file so I can link to it, as the sound quality is much better than the Vimeo video.

fixed re-uploaded the videofile --Saerdnaer 21:27, 16 July 2009 (UTC)

http://www.stateofthemap.org/podcasts/saturday/state_room/1020_Geographic_Intelligence_via_an_Open_Strategy.mov

The video only contains a nice blue background; audio is OK but there's no picture at all.

Can confirm. Says Video Codec: H.264 / AVC, but all I see is a blue screen. Logictheo 12:24, 21 July 2009 (UTC)
Yes, known problem. The recoding wasn't setup right at this moment. A only possible fix would be to convert the talk to an audio only file. ;-) --Saerdnaer 15:17, 21 July 2009 (UTC)

http://www.stateofthemap.org/podcasts/sunday/state_room/1400_LT_10_OSM_Accessibility.mov m4v

Please cut off the beginning that does not belong to the presentation. --Lulu-Ann 09:03, 20 July 2009 (UTC)