Perstorp

From OpenStreetMap Wiki
Jump to: navigation, search

Den 1 augusti (lördag) är det då dags för den första mappningsträffen i Skåne (och Sverige?).

Deltagare

  • Grillo
  • Janrikard
  • Blastur
  • Rycee

plus kanske fler

Tid

Lördagen den 1 augusti. Man får gärna börja när man vill på dan, men vi möter upp på järnvägsstationen klockan 12 (eller tidigare om pizzeriorna har öppet?) för att planera och äta lunch. Det går pågatåg till Perstorp och det går bra att ta med cykeln på tåget. Jag (Grillo) kör bil upp men har tyvärr ingen dragkrok så jag kan inte ta med cyklar i bilen.

Var?

http://www.limeway.se/default.aspx?wht=Pizza&whr=Perstorp listar pizzerior i Perstorp. Jag (Grillo) tar på mig att kontakta dem för att se när de öppnar på lördagar. Förslagsvis tar vi någon av dem som lunchställe.

Vem gör vad?

  • Jag har bil, och fixar lämpligen landsbygden runt om tätorten. /Grillo 20:05, 10 November 2008 (UTC)
  • Jag tänkte ta med (vanlig) cykel, så jag tänkte satsa på stadskärnan med omnejd. Har inget emot att promenera lite heller :) /BlastuR


Hur gick det?

Före
Efter

Deltog gjorde undertecknad (Grillo), Janrikard och min vän Spull. Jag och min kompis åkte tillsammans och skapade därför bara ett spår, medan Janrikard åkte för sig och skapade ett spår. Vi delade in orten i delar och planen var att lyckas täcka hela orten. Då vi hade bil åkte vi även en tur utanför upp till Oderljunga och tillbaka. Efter att vi träffats för att diskutera vad vi åstadkommit och planera mer, kom vi på att vi inte riktigt hade tid och åkte hem (och tog ett gäng landsvägar på hemvägen). Janrikard stannade kvar och tog ett par områden till. Resultatet går att skåda antingen i den färdiga kartan eller i bilderna här intill. Rycee dök tyvärr aldrig upp och Blastur meddelade återbud på grund av sjukdom dagen innan. Med fyra (fem) deltagare hade vi säkert kunnat göra klart större delar av orten under dagens lopp. /Grillo 05:15, 27 August 2009 (UTC)