WikiProject Catalan/Material

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search

Samarretes

Una de les maneres de fer a casa una samarreta OSMcatalà és mitjançant el disseny a ordinador i la seva impressió en paper transferible. Es tracta d'un paper que permet mitjançant el planxat, l'adhesió a una samarreta llisa. Existeixen papers específics per a samarreta blanca (1,80€ per full DinA-4) o samarretes de color (paper transfer dark: 3,30€ per full DinA-4)

  • En el cas de fer-ho sobre una samarreta blanca, la imatge ha d'estar invertida com en un mirall. S'imprimeix la imatge en una fulla i aquesta es planxa sobre la samarreta col·locada de manera llisa i amb la part posterior protegida amb un cartró o fusta. S'aplica el calor de la planxa amb paper de forn o el que es proporcioni entremig de nou per acabar de fixar la imatge.
  • En el cas d'una samarreta fosca o de color, la imatge no s'inverteix. Es tracta d'una mena d'enganxina. S'ha de planxar directament amb el paper de forn i no només per acabar-ho de fixar. A diferència de la samarreta blanca, s'ha de retallar el màxim d'espai en blanc o sense tinta ja que es farà visible.

A continuació us proporciono algunes imatges que podeu utilitzar: Opció 1 Opció 2 Opció 3

Trítpics i material gràfic per a exposicions, etc.