Da:OSMfolder

From OpenStreetMap Wiki
Jump to: navigation, search

I vinteren 2010 lavede OSM-Århus gruppen en folder, som man kan medbringe på kortlægningsture og give eller fremvise til interesserede personer. Formålet er at give udenforstående personer en ide om, at der findes et åbent og frit kortlægningsprojekt, som dækker Danmark og leverer kort i topkvalitet, og samtidigt forklare hvorfor du trasker/cykler eller kører rundt i området med en gps og notesblok, og i øvrigt opfører dig 'unormalt'.

Folderen

Folderen findes her [(1a, 2010-04-28)] [(1b, 2010-04-28)] i præfremstillede pdf-filer (hvor version a har en margen på .5x.5mm og b en margen på .5x.7mm) . Den har normal A4 størrelse. Den skal printes på begge sider og skal klippes over på langs på den stiplede linie. Du har nu to foldere som du folder i 4, således den passer i din lomme.

Folder materiale

Selve folderen er fremstillet i Adobe Illustrator 14. Det originale .ai dokument samt alle figurer hoster Freek venligst her. Således står det dig frit for at remixe folderen, så den passer lige til din brug.

Brugslicens

Folderen er licenseret som cc-by-sa v3.0, og alt materiale brugt i den er enten egen produktion fra Århus gruppen, eller licenseret under lignende kompatible licenser.

Inspiration

Winbladhs tidligere folder er brugt som primær inspiration til denne folder. En stor tak til ham for at dele den.