Enschede

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
    Overzicht       Community       Onverkend       Aanvullen       Status       Bronnen    
VTE
Enschede, Overijssel
Wikidata

breedtegraad: 52.2166667, lengtegraad:6.9
Bekijk de kaart van Enschede 52°13′00.00″ N, 6°54′00.00″ E
Bewerk de kaart
Externe links:
Gebruik deze sjabloon voor jouw stad

Enschede is een grote stad in Overijssel op breedtegraad 52°13′00.00″ Noord en lengtegraad 6°54′00.00″ Oost. Enschede is de grootste stad van Twente, zelfs van Overijssel, en ligt in het oosten van Nederland. Enschede grenst in het noorden aan Oldenzaal, en vervolgens ‘met de klok mee’, aan Losser, Gronau (Westfalen), Haaksbergen, Hengelo en Dinkelland. De gehele gemeente heeft 155.974 inwoners en de stad 131.500 inwoners (stand 2008).

Enschede op de huidige OSM-kaart

Overzicht

  • Community: Hier staat een overzicht van mensen die voor OSM actief zijn in Enschede en eventuele bijeenkomsten die worden gehouden.
  • ToDo: Een overzicht van stukken die nog niet in kaart gebracht zijn. Alhoewel dankzij de AND-gegevens Enschede qua stratenplan tamelijk volledig is zijn er nog genoeg fiets- en voetpaden die nog niet bekend zijn.
  • Editing: Een overzicht met ontbrekende gegevens, bijvoorbeeld missend één-richtingsverkeer, snelheidsbeperkingen, ontbrekende POI enz.
  • Status: Een overzicht hoe ver Enschede in kaart gebracht is per stadsdeel en buitengebied.
  • Bronnen: Verwijzingen naar bronnen die mogelijkerwijs gebruikt kunnen worden om informatie te verzamelen.

N.B. Als je zelf informatie toevoegt vergewis je er dan altijd van dat deze informatie vrij is van auteursrechten. Met andere woorden: neem geen informatie over van papieren kaarten, Google Maps of iets wat beschermd is.

Enschede op de Kaart

Op OSM gebaseerde bronnen

Externe bronnen

Zie ook