Fi:Contributor Terms Declined

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search

Mikä tämä sivu on?

Tälle sivulle ohjataan potentiaaliset OpenStreetMapin muokkaajaehdokkaat, jotka eivät ole hyväksyneet osallistumisehtoja.

Jos et hyväksynyt osallistumisehtoja

Harmi kuulla, että et halunnut syystä tai toisesta hyväksyä osallistumisehtoja. Ehtojen hyväksyminen on edellytys OpenStreetMapin aineiston muokkaamiseksi, joten et voi valitettavasti muokata karttaa. Ehtojen tarkoitus on varmistaa kartta-aineiston yhtenäiset käyttöehdot. Arvostaisimme, jos kertoisit meille sähköpostitse osoitteeseen legal@osmfoundation.org kieltäytymisesi syistä.

Jos napsautit väärää painiketta

Jos tarkoituksesi oli hyväksyä ehdot, voit palata hyväksymään ehdot. Palaa edelliselle sivulle napsauttamalla selaimen takaisin-painiketta.

Jos haluat osallistua muokkaamiseen nimettömästi

OpenStreetMapin muokkaaminen ilman käyttäjätunnusta ei ole valitettavasti enää mahdollista jatkuvan väärinkäytön vuoksi. Käyttäjätunnuksen edellyttäminen vähentää roskapostin määrää ja tekee sen helpommin jäljitettäväksi. Käyttäjätunnuspohjainen järjestelmä mahdollistaa myös yhtenäisen lisenssin käyttämisen koko aineistolle ja helpottaa käyttäjien välistä viestintää.

Huomaathan, että käyttäjätunnuksen vaatimisesta huolimatta sinun ei ole pakko käyttää palvelussa omaa nimeäsi. Muokkaaminen on täysin mahdollista myös nimimerkillä.

Jos päädyit tälle sivulle jotakin muuta kautta

Vitsailethan? Etsitkö tätä sivua? Erinomaista.

Menestystä loppuelämään sinulle!