Ro:Speed limits

From OpenStreetMap Wiki
Jump to: navigation, search
Limbi disponibile — Speed_limits
Afrikaans Alemannisch aragonés asturianu azərbaycanca Bahasa Indonesia Bahasa Melayu Bân-lâm-gú Basa Jawa Baso Minangkabau bosanski brezhoneg català čeština dansk Deutsch eesti English español Esperanto estremeñu euskara français Frysk Gaeilge Gàidhlig galego Hausa hrvatski Igbo interlingua Interlingue isiXhosa isiZulu íslenska italiano Kiswahili Kreyòl ayisyen kréyòl gwadloupéyen kurdî latviešu Lëtzebuergesch lietuvių magyar Malagasy Malti Nederlands Nedersaksies norsk norsk nynorsk occitan Oromoo oʻzbekcha/ўзбекча Plattdüütsch polski português română shqip slovenčina slovenščina Soomaaliga suomi svenska Tiếng Việt Türkçe Vahcuengh vèneto Wolof Yorùbá Zazaki српски / srpski беларуская български қазақша македонски монгол русский тоҷикӣ українська Ελληνικά Հայերեն ქართული नेपाली मराठी हिन्दी অসমীয়া বাংলা ਪੰਜਾਬੀ ગુજરાતી ଓଡ଼ିଆ தமிழ் తెలుగు ಕನ್ನಡ മലയാളം සිංහල ไทย မြန်မာဘာသာ ລາວ ភាសាខ្មែរ ⵜⴰⵎⴰⵣⵉⵖⵜ አማርኛ 한국어 日本語 中文(简体)‎ 吴语 粵語 中文(繁體)‎ ייִדיש עברית اردو العربية پښتو سنڌي فارسی ދިވެހިބަސް
Alte limbi — Ajutați-ne să traducem acest wiki


Logo. Feature : Ro:Speed limits
One example for Feature : Ro:Speed limits
DescriptionHelp translate this into Romanian!
Specificarea limitelor de viteză pentru drumuri, căi ferate şi căi navigabile.
TagsHelp translate this into Romanian!

Limitele de viteză pe drumuri, căi ferate și căi navigabile pot fi etichetate impreuna cu pozitia semnelor de limitare de viteza si infrastructura pentru impunere a limitelor de viteza.

Limite de viteză maxime şi minime

Limitele maxime şi minime de viteză sunt marcate cu ajutorul viteza-maxima and viteza-minima pe cale definind sectiunea de drum/cale ferata/cale navala. Valoarea in ambele cazuri poate fi o valoare numerica carea ar trebui sa aiba un 'mph' sau 'nod'sufix pentru locurile unde limita de viteza este specificata in unitati non-Si,pentru locurile unde viteza maxima este masurata in kilometri pe ora sufixul nu este necesar. ca o alternativa valoarea viteza maxima poate consta intr-o valoare text de forma'<codul-tarii>':<zona>' (de exemplu 'IT:urban' sau 'DE:zona de motociclete'). Folositi coduri ajutatoare de la ISO 3166-1 alpha-2 standard.

Tagul viteza-maxima este folosit pentru a contine informatii despre forma limitei atunci cand limita este furnizata ca un cod numeric.Valorile includ'semn'unde viteza limita este specificata ca o valoare numerica,sau folosind<codul-tarii>:<zona>formatul unde este folosit.

Semne de restricţionare a vitezei

Pozitia acutuala a semnelor limitelor de viteza poate fi adaugata ca nodurile de lângă drum / cale ferată / navigabile. Acestea ar trebui sa fie marcate cu semn_trafic =viteza-maxima (sau semn_trafic=viteza-minima dupa caz) si si informatii despre limita de viteza, de exemplu viteza-maxima=50 pentru un indicator de care arata 50 km/h.

Indicatoare care anuleaza limite de viteza actuale (prin urmare,stabilirea limitei de viteza implicit) trebue sa fie mapate ca:

Va rog retineti ca asta este mai mult o cale de a urmari vitezele limita si sa usureze verificarea. Autostrada (sau calea-ferata/marina) si ele treubue insemnate cu viteza-maximade asemenea.

Ajutoare

Pentru camere radar fixe folositi tagul autostrada=camera_radarca o nota a locatiei camerei.Unde vitezele limita sunt ajutate folosind camere radar obisnuite folositi Relatie:Ajutor sau marcati calea cu viteza-maxima:ajutor=* sau alternativa ajutor:viteza-maxima=*.

Tara cod/zona tabel de conversie

Exemplele includ:

valoare echivalentul numeric
DE:autostrada
DE:rural 100
DE:urban 50
IT:urban
RO:autostrada 130
RO:rural 90
RO:camioane 100
RO:urban 50
RU:rural 90
RU:urban 60
GB:autostrada 70 mph
GB:nsl_doua 70 mph
GB:nsl_singura 60 mph

Gallery

HK Aberdeen Praya Road 香港仔海傍大道 2 Downtown at Speed Limit 50 km-h.jpg
Indicator de limita de viteza cu o valoare numerica a vitezei limita.
Imagine de la Wikimedia Commons, luata de User:Abbamains, licentiata cc-by-sa 3.0
Night speed limit.jpg
Indicator aratand diferite valori ale vitezei limita in timpul zilei si a noptii.
Poza de pe Wikimedia Commons, luata de Daniel Schwen, licentiata cc-by-sa 3.0
CNExpwy SpeedLimits Boden.jpg
Limita de viteza specificata folosind marcarea drumului.
Poza de pe Wikimedia Commons, luata de User:DF08, licentiata domeniu public

Ajutoare

Josm

Daca adaugi stilul de harta obisnuit (Preferinte -> Setarile Hartii -> Stilurile de Culoare a Hartii) Semnele vitezei-limita la configuratia JOSM, semne corecte ale indicatoarelor de viteza-maxima o sa fa apara in noduri petru fiecare limita de viteza insemnata cu recomandatia de deasupra(insemnarea semnelor).Retineti:aceasta este operationala numai lucrand cu nicio unitate insemnata,simtete liber a inbunatati asta.'

Vezi de asemenea