Talk:Netherlands Mapping Parties 2008

From OpenStreetMap Wiki
Jump to: navigation, search

Enschede

Ik ken de omgeving van Enschede niet zo goed. Roombeek is uiteraard herbouwd na de ramp en lijkt inderdaad wat aandacht nodig te hebben: Zie hier en richting Glanerbrug zie ik nog een wijk waar we langs moeten: hiero. Ten zuiden van het Wesseler Brinkpark lijkt ook wat te gebeuren: kijk maar. Aanvullingen welkom! Mvexel

  • Het stuk bij Glanerbrug lijkt me het nuttigste, er zijn daar meer stukken die aandacht nodig hebben en de bouw is daar, zover ik weet, al gestopt. En wie dan meer wil kan zo door naar Gronau. Fopper 10:09, 23 January 2008 (UTC)
  • het stuk bij Glanerbrug is helaas nog niet klaar ("De Eschmarke"). -- Als er al een stratenpatroon is maakt dat niet zoveel uit Martijn van Exel

Tevens komen er nog een aantal stukken bij in de wijk, die ze nu aan het bouwrijp maken zijn; verder ligt de doorgaande weg in Glanerbrug er uit,"de brug" krijgt een nieuwe hoofdstraat! Deze is volgens de planning eind 2008 pas klaar. Ik ben zelf bezig met Glanerbrug boven de hoofdstraat. De straat van Enschede naar Glanerbrug is t.o.v. de AND data dubbel geworden met in het midden een HOV die door Glanerbrug tot aan de grens met Duisland loopt... Groeten van een Glanerbrugger --BertMu 19:39, 24 January 2008 (UTC)

  • Misschien is het nuttig de TODO-list Enschede hierbij te betrekken. Zelf ben ik in het centrum aan het klieren, uit de losse pols. Ik heb tijdelijk geen GPS ontvanger. groet, Chabal 13:44, 5 February 2008 (UTC)