User:Filip

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search


Het Engels ben ik niet machtig dus ik hou het op Nederlands. Na het lezen van een artikel over openstreetmap heb ik besloten mijn omgeving in kaart te brengen. Een GPS60 en een betere fiets aangeschaft en mijn eerste pogingen staan op de kaart. Voorlopig staan er delen van Hove, Boechout, Edegem, Kontich, Lint en ook een stukje van Westende op. Voel je vrij om verbeteringen aan te brengen, stukjes tracks van naam en functies te voorzien, of andere aan te brengen.

                  Mvg Filip
       

Wil je meewerken en heb je geen GPS die je afgelegde weg opslaat(.gpx file) kan je via Yahoo!'s aerial imagerysatelliet foto's mee de gebieden inkleuren(landbouwgrond, industrie enz. Ook bestaande data die niet voorzien zijn van de juiste namen, tags enz. kunnen aangevuld worden door ter plaatse de situatie te gaan opnemen. Deze data mag NIET gewonnen worden van bestaande kaarten en andere infobronnen waar copyright op rust.

Heb je het geluk wel een GPS te bezitten, of bereid bent er één aan te kopen die een tracklog kan opslaan, kan je mee straten trekken en de kaart vervolledigen. Ook daar waar er geen satellietfoto's beschikbaar zijn.