User:Micjon

From OpenStreetMap Wiki
Jump to: navigation, search


2013

Terug van weg geweest. In 2007 was de kaart nog bijna leeg en vond ik het leuk dat er steeds een klein beetje bij kwam. Het idee dat zomaar wat mensen samen de hele kaart van Nederland opnieuw gingen maken was fascinerend. En toen was daar de AND-import. In één klap alle lol weg. Mooi voor het Nederlandse stuk van OpenStreetMap maar ik vond er niks aan. Ondertussen is er nog veel meer informatie bijgekomen op de kaart. Het begint echt ergens op te lijken nu. Hier en daar haal ik er wat missertjes uit en voeg wandelingen toe voor de wandelkaart.

2007

Het zou leuk zijn om heel Veenendaal in kaart te brengen maar da's een behoorlijke klus. Voorlopig dus eerst maar eens de belangrijkste wegen. En dan kijken we verder... Hulp (van Veenendalers) is natuurlijk altijd welkom!

En zo af en toe rommel ik ook wat in het wiki, in de hoop dat het er beter van wordt. Op dit moment ben ik bezig met het vertalen van de FAQ.

Mijn ToDo-lijstje

  • Nederlands voorbeeld zoeken van copyright-wetgeving
  • goede vertaling voor "your milage may vary"?
  • "It's not yet clear whether it's ok to create a derived work from aerial photography: some readings of UK law suggest that you can do this without 'inheriting' the copyright in the photography. --> Hoe zit dat in NL??