User talk:Sebastiaan

From OpenStreetMap Wiki
Jump to: navigation, search

COntact/ mapping party?

Hoi,

Ik ben koko en kom uit Zonhoven. Hier in Limburg is het heeeel eenzaam.

Heb je enig contact met andere mappers? Hoe actief ben je?

Graag zou ik begin volgend jaar een mapping party houden in een belgische stad (bv Brussel?). Heb je interesse om mee te doen? Zo hebben we ook eens kennis gemaakt met elkaar.

koko 23:23, 23 October 2007 (BST)

Hoi koko. Fijn dat je contact opneemt. Ik ben in augustus begonnen, maar heb tot nu toe geen contact gehad met andere mappers. Gent was ook 3 maand eenzaam.. maar nu is er nog iemand begonnen denk ik, hoewel ik hem/haar nog niet heb kunnen vinden. Zelf heb ik ongeveer 99% van wat nu in Gent gemapt is op mijn konto staan. Een mapping party zie ik wel zitten, het lijkt me wel tof om andere mappers te ontmoeten. De drukte op mijn werk zal wel toenemen begin volgend jaar, dus wat mij betreft is eind februari optimaal. En anders moeten we voordien al eens afspreken.. Sebastiaan 08:21, 24 October 2007 (BST)
Hoi Sebastiaan! Eindelijk iemand :-D Ik ben nog niet zo heel lang bezig (bij gebrek aan een kabel voor m'n Garmin eTrex). Alles wat er in Zonhoven gemapt is heb ik gedaan met enkele uitlopers naar buurgemeenten (met JOSM) en nog een klein beetje Heverlee (Potlach) om eens te proberen. Het zou geweldig zijn om eens af te spreken! Zo weten we wie er nog achter die wegen steekt ;-) Ook bij mij in de buurt is er iemand bezig geweest. Ik begin 5 november met stage (ik studeer voor leekracht) en da duurt tot 14 december. Daarna eens afspreken (wel dicht bij feestdagen...). Volg je de mailinglist van NL? Daar willen ze een eigen OSM-server opzetten, maar mogelijk voor de hele BeNeLux! Heb je een programmeerachtergrond? Hoe ben je bij het project betrokken geraakt? Wat een plezier om eindelijk een Belg tegen te komen :-D koko 19:19, 24 October 2007 (BST)
Uit het feit dat je in heverlee gemapt heb neem ik aan dat je in Leuven studeert. Anders kom ik wel eens tot daar, bijvoorbeeld maandagavond (voordeel van mijn werk is dat je een autootje krijgt.. om mee te mappen ;-)). Een echte programmeerachtergrond heb ik niet, maar ik doe het wel als hobby (vollledig zelfstudie dus). Mailinglisten volg ik (nog) niet, heb daar ook weinig tijd voor. Maar ik zal toch eens kijken wat dat is met die server, want het intrigeert me. Ben ook blij eindelijk contact te hebben. Onlangs nog iemand gevonden die een GPS wil ontwikkelen voor op gsm, gebaseerd op kaarten van OSM en daar werk ik nu wel een beetje mee samen, maar die woont over het water, dus is afspreken niet zo evident. Hopelijk tot binnenkort! Sebastiaan 10:13, 25 October 2007 (BST)
Hoi Sebastiaan! Nee, ik studeer niet in Heverlee, maar er was daar zo een mooi afgebakend gebied dat eenvoudig te mappen was ;-) Ook mijn programmeerwerk is enkel op basis van zelf geleerd. De Nl-mailinglist is eigenlijk redelijk rustig. Dagelijks enkele mailtjes, maar geen massa. De rest bespreken we even via mail koko 11:36, 25 October 2007 (BST)

Mapping party Mechelen

Hallo,

Om elkaar wat te leren kennen, leek het me wel leuk om een 'mapping party' te organiseren in Mechelen. Wat er al voor gedaan werd, vind je op Talk:WikiProject Belgium/Activities. Het zou dus doorgaan op 9 februari en misschien verderlopen op 10 februari. Op zaterdag kunnen we terecht in Keizer Karel waar een zaaltje is met internettoegang, drank en kleine restauratie. Voor de zondag zouden we dan iets anders moeten zoeken. Eventueel stellen we het wel zonder internet ergens in een rookvrij cafeetje. Wat denk je ervan? Zou je (kunnen/willen) komen? Schrijf je dan in op WikiProject Belgium/Activities --Polyglot 22:52, 10 January 2008 (UTC)

GPS Tracker

hi i got gps tracker working, but saw then, that the gpx files arent correctly. Could i get yours?

R4 / Zelzate / E34 & N49

Hoi Sebastiaan. Ik zag dat je wat tracks had gemaakt van de grote wegen door en langs Zelzate. Hier ben ik ook bezig. Ik kom er elke dag langs. De R4 noordelijk van de E34 heb ik nu gecorrigeerd (voornamelijk bochten) en aangevuld met de linksom banen en diverse doorsteken richting Sas van Gent en Westdorpe. Ik zag ook dat de E34 van Zelzate naar Kemzeke te noordelijk was gezet. Ik had de parallelweg noordelijk gedaan, en die begon de E34 te doorsnijden. Vandaag heb ik 2 tracks gemaakt, beide kanten op dus, waarbij ik uitsluitend op de rechterstrook heb gereden. Daarmee wil ik de huidige ligging van de E34 corrigeren. Voor de rest nodig ik je uit om mijn User:Ldp page te bekijken. --Ldp 22:21, 9 July 2008 (UTC)