WikiProject Gjakova

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
VTE
Gjakova, Kosovo
Wikidata

latitude: 42.3825, longitude: 20.435556
Browse map of Gjakova 42°22′57.00″ N, 20°26′08.00″ E
Edit map
External links:
Use this template for your locality

Gjakova is a city in Kosovo at latitude 42°22′57.00″ North, longitude 20°26′08.00″ East.


schools

Shkolla e mjeksisë,,Hysni Zajmi"-Gjakovë

H. Zajmi (Mjekësi) Gjakovë 962 where is this ?

Sh. f. Emin Duraku

http://www.openstreetmap.org/browse/node/520233032

Fehmi Agani Elementary

http://www.openstreetmap.org/browse/node/338675935

Sh. m. profesionale "Gjon Nikollë Kazazi"

http://www.openstreetmap.org/browse/node/520199532 Gj. N. Kazazi (Mikse) Gjakovë 451

Sh. F. Mustafa Bakija e Vjetër

http://www.openstreetmap.org/browse/node/448104428

Sh. F. Yll Morina

http://www.openstreetmap.org/browse/node/448104363

Sh. F. Mazllum Këpuska

http://www.openstreetmap.org/browse/node/506289344

Shkolla e muzikës Prenk Jakova

http://www.openstreetmap.org/browse/node/527349974

Sh. f. Zekerja Rexha

http://www.openstreetmap.org/browse/node/448115047

Shkolla e Mesme Teknike Nexhmedin Nixha

N. Nixha (Teknike) Gjakovë 782 http://www.openstreetmap.org/browse/node/520199523

Sh. f. Zekerja Rexha (Mejtepe Ruzhdi)

http://www.openstreetmap.org/browse/node/527349973

Sh. m. ekonomike "Kadri Kusari"

http://www.openstreetmap.org/browse/node/520199527 students : 1131

see facebook : http://www.facebook.com/pages/Gjakove/Klasa-XIII-5-Dogan-dhe-Shpedicion-ShME-Kadri-Kusari-Gjakove/355259477246

see : http://www.facebook.com/note.php?note_id=107176772651466


Buildings : http://www.openstreetmap.org/browse/way/38892002 http://www.openstreetmap.org/browse/way/41419786


ref: http://www.masht-gov.net/advCms/file/ShkollatProfesionale/Materialet/pdf/permbledhje/Permbledhje_Shkollat_prof_Ks.pdf