Hungary/Találkozók/OSM 10 éves szülinap és akadálymentes térképezés

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search

Bejelentés

itt is jelentkezz, ha rajta vagy a FB-on.


Az OpenStreetMap 10. születésnapját méltó módon megünnepelve kerekesszékes segítőkkel és önkéntesekkel a Belváros minél nagyobb szeletét szeretnénk feltérképezni akadálymentességi szempontból. Gyere, ha szeretnél segíteni. A találkozó elején elmondjuk mi a dolgod, és utána csak rajtad áll, hogy ezt a nélkülözhetetlen információt elérhetővé tegyük. Megosztani ér!

A tervezett program szerint 10:00-10:30-ig röviden megbeszéljük a térképezés módszerét, aztán 2-4 fős csoportokban egy-egy néhány utcás területet felmérünk. A kitöltött térképszelvényekkel visszaérkezve pedig jöhet a tortázás.

A bulit közösségépítésnek is szánjuk. A kerekesszékes segítők megmutatják, hogy tényleg akadálymentes-e, amit mi annak gondolnánk, ők pedig beletanulnak a térképezés alapjaiba. Egyébként pedig jó alkalom lesz megismerni egymást.

Logisztikai információ: A rendezvény helyszíne akadálymentes, mosdó is. A tervezett felmérés területe nem biztos: de ez most nem akadály, hiszen, azért megyünk, hogy ez kiderüljön. Akadálymentes parkolóhelyeket az Erzsébet téri mélygarázsban foglaltunk a lift melletti területen (3 helyük amúgy is van, de lekerítenek még további helyeket).

További infó:

http://akadalymentesterkep.hu/

Info

After Party

    • 16:00 -tól a Kőlevesben folytatjuk ( van Kerekesszékes WC! )
    • Szervező: Samu Imre - ha jönnél jelezz a létszám miatt.

Egyéb info


OpenStreetMap 10th Anniversary Birthday party

We're celebrating the OpenStreetMap 10th Anniversary Birthday party on Saturday, 9th August 2014 in cities all around the world!