Hungary/20220813

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Ice Cream dessert 02.jpg

Esemény címe

 • Fagyizás Százhalombattán
 • Ice cream in Százhalombatta

Program

Kérjük tisztelettel, hogy maradjon otthon gyógyulni az olyan résztvevő, aki vélelmezhetően fertőző betegség tüneteit mutat, mint például felső légúti tüneteket vagy lázat. Csak olyannak ajánljuk, aki szeret sétálni. Hungary/Találkozók/Party tudnivalók

Időjárás előrejelzés: érdemes indulás előtt eleget inni, esetleg egy kis vizet hozni, bár nem várható extrém meleg mint a múlt héten, legfeljebb 27C, kellemesen felhős égbolt mellett. Kora délután kissé szemerkélhet az eső - akinek ez gondot okoz, hozzon esernyőt és zárt cipőt.

 • S42 (Dunaújváros irányába): 08:50 Déli, 08:57 Kelenföld, 09:23 Százhalombatta leszállás
 • aki máshogy vagy máskor érkezik, kérjük jelezze wikin, matrixon
 • vissza: minden óra :31-kor

Alapvetően lesétálnánk a Duna-partra majd körben vissza. Közben minél több fixme, map note és vendéglátóhely, biliárdasztal, cukrászda és büfé kerülne meglátogatásra.

A vonalvezetés kialakítása és a POI-k azonosítása és felsorolása folyamatban, kérjük ezt az oldalt látogatni időnként!

Információk

Rendezési terv:

POI (mindig ellenőrizzük a helyszínen és saját weblapok alapján mint friss forrás):

Jelentkezés

Promóció:


⌨️ Valós idejű koordináció az OSM esemény Matrix csevegőszobában (Jabber/XMPP MUC: osm@conference.movim.eu) (riot.grin.hu link)

A Matrixon a regisztráció ajánlott, de nem kötelező – enélkül is lehet böngészni és kérdezni is vendégként. Ehhez meg kell nyitni a fenti linket a böngészőből, majd utána a bal felső sarokban található Explore rooms gombra kattintva ki kell keresni az OSM események szobát, majd join.

Jelentkezők

 1. User:bkil
  1. túravezető, POI-k gyűjtése és pontosítása már előre Hungary/Távtérképezés, Armchair mapping, fázik, POI-k ellenőrzése, átjárhatóság, 1-2 sarki házszám (de nem erre koncentrál!), elsőbbségadás, sebességkorlát, súlykorlát, bukkanó, tűzcsap, kuka, útburkolat, játékok, víz, postaláda, kijelölt gyalogosátkelőhely, sziréna, ATM, pár pad
 2. User:ESándor, ESándor @ OSM
  1. személyesen fotózás, házszámozás

Eredmény