NL:ODBL/2011 May Letter Translations

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search

Onderstaande brief is (in het Engels) verzonden naar alle actieve contributors die de nieuwe contibuter terms nog niet geaccepteerd of afgewezen hebben.

Vertaalde Nederlandse versie

Hallo <username>,

Hartelijk dank voor je bijdrage aan het OpenStreetMap project. We benaderen je voor het verzoek om in te loggen op je account op http://openstreetmap.org/user/terms en de nieuwe contributor terms te accepteren.

Waarom vragen we dit?

We moeten je expliciet toestemming vragen om je bijdragen te kunnen blijven gebruiken onder de gewijzigde licentie en voorwaarden.

De nieuwe OpenStreetMap data licentie en contributor terms is een grote stap voorwaarts voor het OpenStreetMap project. Het zal het verder gebruik van onze data stimuleren. De nieuwe Attribution en Share-Alike licentie, ODbL, is speciaal opgesteld voor databases. Het is daarom beter van toepassing voor het OpenStreetMap project en het beschermt onze data beter in de verschillende rechtssystemen wereldwijd.

Meer dan 121.000 contributors hebben de nieuwe voorwaarden reeds geaccepteerd. We hopen dat jij dat ook zult doen.

Klik http://openstreetmap.org/user/terms .

Voor meer informatie, ga naar http://www.osmfoundation.org/wiki/License/We_Are_Changing_The_License (in Engels en verschillende andere talen).

Met vriendelijke groeten, Steve Coast, OpenStreetMap Foundation