Talk:Da:Bicycle/Network-Routes

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search

Brudt lænke? - graenseruten.dk

Lænken http://www.graenseruten.dk/ ser ikke til at virke - ingen respons og timeout efter ca. 2 minutter.

--Mortense (talk) 20:12, 23 March 2020 (UTC)

Grænseruten er åbenbart blevet forældreløs, og organisationen der fødte den (Region Sydøst- og Sønderjyllands Turismeudviklingsselskab) findes ikke mere. Det må være den, eller arvtagere i turismeorganisationerne, der har nedlagt både den tyske og danske dedikerede website for ruten. Det er ikke muligt at se hvem der evt. står for den faktiske vedligholdelse af skilte og ruteføring nu.
Jeg har som erstatningshenvisning indsat den folder/pjece for ruten, fra omkring år 2006, Aabenraa Kommune stadig hoster og linker til. Der findes på turistsites andre rutekort, men de er udokumenterede og nogle stammer fra OSM selv.--AsgerFrank (talk) 09:17, 24 March 2020 (UTC)
Skiltene er der stadig? --Hjart (talk) 10:32, 24 March 2020 (UTC)
Lagde cykeltræningen omkring grænsen i Kruså og Padborg - skiltene står fint og fuldtallige, nogle steder sammen med Nordsø Østersø-ruten og N8. Jeg mener at have set før, at cykeltiltag baseret på en projektbevilling løber ud i sandet eller får lov at sejle sin egen sø, når etableringsprojektet udløber. Jeg kan kun håbe at kommunerne (på begge sider af grænsen) føler sig ansvarlige for vedligeholdelsen. --AsgerFrank (talk) 18:43, 27 March 2020 (UTC)
Ok, så kunne der være en ide i at dokumentere ruten på Wikipedia i stedet for. Alle de nationale ruter f.eks. er hver især dokumenteret der: Danmarks nationale cykelruter on Wikipedia og Grænseruten må være notabel nok til en artikel --Hjart (talk) 09:28, 28 March 2020 (UTC)