Talk:WikiProject Romania

From OpenStreetMap Wiki
Jump to: navigation, search

Am incercat sa traduc informatiile legate de modul de utilizare a conceptului de sens giratoriu. Traducerea (imperfecta, sunt convins) este disponibila aici

Urmatorul pas este crearea unei pagini cu intrebari frecvente. Sunt convins ca cu totii am avut nelamuriri la inceput si este bine pentru noii veniti sa aiba la dispozitie experienta noastra.

Orice alte idei si contributii sunt binevenite.

Asa cum am vazut la alti 2 useri implicati este important sa stabilim niste reguli pentru marcarea corecta a elementelor. Putem dezvolta acest lucru pe pagina de discutii de la Ro:Map_Features

A Romanian User want to share 5gb gpx...

Please note that User:Francescorp wrote on her User page he own 5gb of gpx traces and would like to give it to the proejct. Please contact him. --EdoM (lets talk about it) 17:26, 25 February 2008 (UTC)

I will contact Francesco and I think that we have some space (at least 4GB) on the server where we keep the weekly/daily Romania extract. Cipt2001 18:28, 25 February 2008 (UTC)

Motorways

Nu prea sunt de acord cu optica prezentarii tabelului cu autostrazile. Sunt prezentate din prisma constructorului, cu cat are in plan si cat a facut. Ar trebui prezentat din prisma osm. Sunt 20km de acolo pana acolo, completed 100% - daca e cartografiat. Demersul nostru nu trebuie sa depinda de cel al constructorului - noi cartografiem ce exista. Asa ca din prisma noastra dpdv autostrada, nu mai e mult de facut. Constructorul si politica cu ale lor. "Completed" ar trebui sa insemne acelasi lucru si pt autostrazi, si pt DN. Parerea mea. --owene.