User:Rtfm/Sq:Key:motorcycle friendly

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search


Ky tag shërben për etiketimin e një hoteli, vendi kampingu, restauranti, etj, të cilët kanë oferta të veçanta mikpritëse për motorçiklistat, si dhomë tharje, ndihmë teknike, etj.

Si duhet etiketuar?

Ky Tag mund të përdoret për:

Etiketimi

  • motorcycle_friendly=yes
  • motorcycle_friendly=no
  • motorcycle_friendly=customary (nqs nuk ka oferta speciale, mirëpo motorçilistat janë të mirëpritur)

Pse të mos emërtohet si amenity?

Do të kishte dhënë një konflikt, në rast se një objekt do të ishte emërtuar si p.sh. tourism= hotel dhe amenity=restaurant.

Gabime

Nuk ka.

Shiko gjithashtu edhe