Ca:Night of the living maps

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Whats that?   Join   Start own   Promotion   Results    
Bogotá - Copenhagen - Düsseldorf - Esslingen - Linz - Madrid - Mankato, MN - Paris - Passau - Rapperswil - Rome - Rostock - Saint-Marc - St. Petersburg - Tokyo - Vienna - Vigo - Zaragoza


Notlm banner es.png
Twitter icon.png Facebook icon.svg Google+ icon (2012-2013).png Oftc icon.png OSM Forum¡Manténte despierto, por un mapa mejor!

Volem que es converteixi en un Mapatón Global el 7 febrer 2012, on tots els col·laboradors coincideixin en reunions locals i tracin imatges durant tota la nit, mentre la lluna brilla en el cel. És una espècie de LAN party per als frikis del SIG. I com que després de vuit hores de mapeig ininterromput tindràs un aspecte bastant aterridor, hem decidit donar-li a aquesta nit un toc terrorífic ;)

Objectiu

Començar a completar una àrea de treball concret des del vespre fins a la següent alba. Encara que és habitual que alguns novells s'uneixin a la festa, l'objectiu principal és completar treball, i no xerrar els uns amb els altres. Intentem fer un pas important en el mapejat fora de les ciutats, fins i tot encara que sigui utilitzant Bing o PNOA. Així que si ets capaç d'ensenyar als novells mentre mapeges, genial, però si no fos així, tampoc hauria de ser un problema.


Aquesta és la pinta que tindràs després de tota una nit mapejant

FAQ

On és la party?
Comprova al mapa les ubicacions de les parties, i uneix-te a la que millor et vingui. Fes una ullada a la pestanya Unir que està més amunt per obtenir els detalls.

Hi ha nits confirmades a:

No hi ha cap party a prop, així que vaig a començar la meva pròpia. Què he de fer?'
Genial! Comprova la pestanya de Començar una Party Pròpia per obtenir més detalls sobre com donar a conèixer la teva pròpia party.!

Com em mantinc despert?

 1. Fica't al llit d'hora el dia abans, o intenta fer la migdiada aquest mateix dia
 2. Busca col·laboradors per a la teva party, la interacció amb ells et mantindrà despert
 3. Busca alguna cantonada en la qual relaxar-te una mica, per donar-li almenys un descans al teu cervell
 4. Cafeïna en totes les seves formes (cafè, cola, caramels, píndoles, ...)
 5. Aire fresc, música progressiva, ...

He de pagar-me la beguda?
Potser, de fet, no ho hagis de fer. Almenys a Alemanya, el FOSSGIS e.V. donarà suport a la teva party local amb una petita aportació, així que podràs comprar alguna cosa de llaminadures i begudes. Edita la teva pàgina del wiki ( Template: Night of the living maps per compartir la informació de la teva party i contacta amb user:! I! Per plantejar-li la sol·licitud.

Realment és una bona idea traçar vies sobre imatges?
Bé, en un món perfecte, seríem capaços d'organitzar una party global a peu de carrer, i enviaríem a dotzenes de col·laboradors als carrers. Certament, dibuixar sobre de les imatges de Bing no dóna uns resultats perfectes, però és una bona oportunitat de fer treball i, amb una mica de sort, atraure més gent que d'altra manera no col·laboraria si el mapa mostrés únicament els dos carrers principals de la seva localitat. Si fem bé la feina obtindrem un bon punt de partida, deixarem que altres participin fàcilment fent ús d'OpenStreetBugs i obtindrem bons Walking Papers per a reconeixements posteriors durant altres Mapping Parties. Hi ha informació addicional sobre com hauries de treballar amb imatges aèries per evitar conflictes aquí / join. Els participants i els organitzadors haurien d'estar al corrent de les noves directrius de mapeig de sofà armchair mapping.

Per què utilitzar '#notlm ...' als changesets?
Recordes les mangnífiques Animacions d'ITO World o Geofabrik? Esperem aconseguir alguna cosa similar per presentar els nostres resultats i per obtenir material per a posteriors estadístiques, així podrem filtrar les edicions normals de les d'aquesta nit.

Idees

 • Reiniciar algunes reunions locals ja obsoletes?
 • Compilació de clips obtinguts a través de càmeres web?

Per fer

 • Més GFX i material?
 • Una animació per ITO o altres? Anàlisi estadística?
 • enllaçar/afegir consells i trucs per traçar amb Bing
 • cridar l'atenció dels mitjans de comunicació: emissores de ràdio o TV, Podcasts sobre GIS, Geocachers, ...