Ca:Tag:aerialway=goods

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg aerialway = goods
Materialseilbahn.jpg
Descripció
Un ascensor recolzat per cable/filferro per al transport de mercaderies, no de passatgers. Considereu altres valors per a aerialway en combinació amb les claus Key:access i usage en lloc d'aquesta. Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Aerialway goods.png
Grup: vies per cables suspesos
Fet servir en aquests elements
no es pot usar en nodeses pot usar en viesno es pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Estat: de facto
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2170125. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Un ascensor recolzat per cable/filferro per al transport de mercaderies. Normalment no es permet el transport de passatgers.

Considereu la possibilitat d'utilitzar el tipus detallat aerialway=* amb una combinació de foot=no i/o usage=freight i/o usage=industrial en lloc d'aquesta etiqueta.

Aquesta és una classificació poc habitual entre diversos tipus d'ascensors/transport basats en cables que figuren a aerialway=*. Vegeu també WikiProject Piste Maps.

Com cartografiar

Dibuixeu una via al llarg de la ruta del cable, i establiu l'etiqueta aerialway=goods en aquesta via.

Característiques addicionals

Nodes de posició node en cada extrem del cable. Aquests nodes poden ser etiquetats amb aerialway=station

Si coneixeu la posició també podeu cartografiar les pilones de suport posicionant nodes node enmig de la via, amb l'etiqueta aerialway=pylon.

Exemple

Vegeu també