Ca:Tag:amenity=bureau_de_change

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg amenity = bureau_de_change
Bureau de change electronic sign.jpg
Descripció
Una oficina de canvi de moneda estrangera i xecs de viatge. Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Bureau de change-14.svg
Grup: Equipaments
Fet servir en aquests elements
es pot usar en nodesno es pot usar en vieses pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Estat: aprovadaPage for proposal
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2149267. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Una oficina de canvi (també coneguda com a canviador de diners, canvi de divises, Wechsel (büro), (Casa de) Cambio, o Обмен валюты) és una oficina o quiosc generalment petita que canvia bitllets estrangers i xecs de viatge. És un servei important per als turistes i en alguns països, com les Filipines, és una part important de la vida quotidiana.

Com cartografiar

Establiu un node o dibuixeu una àrea al llarg del contorn de l'oficina de canvi. Etiqueteu-lo amb amenity=bureau_de_change i name=*.

Etiquetes per a usar en combinació

Etiquetes similars

  • amenity=bank - Un banc amb servei de finestreta que ofereix una varietat de serveis financers, sovint incloent el canvi de moneda
  • amenity=atm - Un caixer automàtic
  • amenity=money transfer - Botigues que es dediquen principalment a enviar o rebre diners en efectiu cap o des d'altres països, servei que ofereixen empreses com Western Union, Ria o Moneygram

Fotos