Ca:Tag:barrier=planter

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg barrier = planter
Radijs in a planter, Hillegersberg, Rotterdam (2021) 01.jpg
Descripció
restriccions Edit this description in the wiki page. Edit this description in the data item.
Grup: barreres
Fet servir en aquests elements
es pot usar en nodeses pot usar en viesno es pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Estat: en ús

Aquesta etiqueta fa referència a caixes i altres estructures que contenen plantes decoratives. Normalment, es col·loquen en vies, zones per a vianants i veïnats amb poc trànsit per a evitar el pas de cotxes i altres vehicles de motor voluminosos, mentre que dona mobilitat segura a persones, usuaris de cadira de rodes, bicicletes i altres mètodes de transport lleugers. S'usen per a crear un 'filtre de permeabilitat' i són un tipus de filtre modal.

Vegeu també

Un objecte es pot etiquetar amb ambdues etiquetes man_made=planter i barrier=planter, les jardineres que no són barreres s'haurien d'etiquetar sols com man_made=planter.

El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2395562. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.