Ca:Tag:amenity=food_court

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg amenity = food_court
FoodCourtVaughanMills.JPG
Descripció
Agrupació de restaurants (interior o exterior) de diferents ofertes culinàries, en la qual existeix un espai comú per seure. Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Restaurant-14.svg
Grup: menjar i begudes
Fet servir en aquests elements
es pot usar en nodesno es pot usar en vieses pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Estat: de facto
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2058563. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Una  Zona de menjars, en anglès «food court», és una agrupació de restaurants interior o exterior de diferents ofertes culinàries, en la qual existeix un espai comú per seure. Als Estats Units poden veure's en els centres comercials i aeroports però és possible trobar-les en altres llocs turístics. En algunes institucions educatives, també han vingut a reemplaçar o complementar les cafeteries tradicionals.

Com cartografiar

Poseu un node en el punt central de l'objecte o dibuixeu una àrea al llarg del contorn exterior. Etiqueteu això amb amenity=food_court i name=*.

Etiquetes per a usar en combinació

Vegeu també