Ca:Tag:amenity=bar

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg amenity = bar
HK Central 擺花街 Lyndhurst Terrace sidewalk restuarant bar table n chairs n tender Oct-2011.jpg
Descripció
Un establiment de venda de begudes alcohòliques per al seu consum en el local, caracteritzat per un ambient sorollós i vibrant. Usualment no venen aliments com en un restaurant. La música sol estar alta i sovint cal posar-se de peu. Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Bar-16.svg
Grup: menjar i begudes
Fet servir en aquests elements
es pot usar en nodesno es pot usar en vieses pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Vegeu també
Estat: de facto
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2077172. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

A la majoria de països, un bar és un establiment comercial dissenyat específicament per vendre begudes alcohòliques que es poden consumir en les seves instal·lacions. Es caracteritza per un ambient sorollòs i vibrant, similar a una festa. En general, no ven menjar per consumir a manera de restauració. La música és generalment sorollosa i sovint heu de romandre de peu. A vegades compta amb pista de ball, però no és l'atracció principal del local.

Mentre que els pubs tendeixen a tenir un aspecte similar a cases tradicionals, els bars solen tenir un aspecte més comercial.

Als països mediterranis, la paraula "bar" té un significat diferent (encara que això no significa necessàriament que l'etiqueta hagi d'aplicar-se de forma diferent). Allà un bar és part integral de l'estil de vida. Es va al matí a desdejunar, a l'hora de l'esmorzar serveixen menjars senzills, durant tot el dia (si no es tanca després del dinar) la gent l'usa per prendre un cafè ràpid i per la nit és un lloc de trobada per prendre un aperitiu abans del sopar. Alguns obren a la tarda i durant la nit, encara que la majoria tanquen a la nit, alguns venen també tabac, caramels i segels. A diferència d'un pub, aquest tipus de bar està obert per al desdejuny i el cafè juga un paper molt més important que la cervesa.

Si el bar no és la principal activitat de l'establiment (per exemple, un hotel o restaurant que també té un bar), aleshores pot ser etiquetat amb l'activitat principal i també amb bar=yes.

Com cartografiar

Poseu un node en el punt central de l'objecte o dibuixeu una àrea al llarg del contorn exterior

Etiqueteu-lo amb amenity=bar i name=*.

Afegiu el nom usant name=*, o feu servir noname=yes per indicar que el bar no té nom.

Etiquetes per a usar en combinació

Etiquetes similars

  • amenity=pub - Els bars no han de confondre's amb un amenity=pub. El pub té un ús específic com a etiqueta a l'OpenStreetMap. Un pub (abreviatura de public house) és un establiment que ven begudes que es poden consumir en les seves instal·lacions, però a diferència d'un bar (cas a), l'ambient és relaxat, els clients poden asseure's, normalment ofereix menjar i es pot mantenir una conversa relaxada. Els pubs tendeixen a tenir una aparença i un ambient similar al de cases tradicionals.
  • amenity=nightclub - Més èmfasi en el ball. Més probable que requereixi una quota d'entrada.
  • amenity=biergarten - Com els pubs, però exteriors.
  • amenity=cafe - A vegades els bars funcionen també com a cafès durant el dia (més per prendre cafè o te que per beure alcohol). Decidiu quin és el propòsit principal de l'establiment.
  • amenity=restaurant - Sovint, els pubs són també restaurants, o tenen una àrea reservada com a restaurant. Decidiu quin és el propòsit principal de l'establiment.

Fotos