Wiki:Ca:Esbós

From OpenStreetMap Wiki
(Redirected from Wiki:Ca:Stub)
Jump to navigation Jump to search
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2097330. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Hi ha moltes pàgines d'información tipus esbós en aquest wiki. Una pàgina està etiquetada com a esbós {{tag stub}}/{{key stub}} si la pàgina és molt curta i només té informació bàsica. Això no és necessàriament un problema, sinó una invitació perquè afegeixis més informació si creus que serà útil i si saps del tema.

Algunes pàgines es quedaran sens dubte com a esbossos, per exemple és prou comú tenir una pàgina wiki de l'OpenStreetMap sobre un lloc web extern, amb una breu descripció i un enllaç. Òbviament, l'enllaç extern és una informació clau, però la pàgina ens dóna un espai per descriure el tema en termes de l'OpenStreetMap i fer qualsevol altra anotació que necessitem.

A vegades les pàgines s'etiqueten com a esbós només perquè més gent les revisi (encara que aquesta no és la intenció amb aquesta plantilla), i d'altres vegades perquè més gent se n'adoni d'això perquè s'editi. L'objectiu ha de ser sempre millorar les descripcions, perquè la documentació d'aquesta wiki cobreixi tots els temes que ha de cobrir.

Crear nous esbossos

S'anima a la creació de nous stubs. Cal començar per algun lloc, i una pàgina wiki acostuma a començar com un esbós. Vegeu Help:Inici d'una nova pàgina. Per regla general, el teu nou esbós servirà com a enllaç creuat des d'almenys una altra pàgina del wiki. De fet, les pàgines a les que volem enllaçar des de diversos llocs diferents (llistes, per exemple) són un tipus de pàgina esbós especialment útil de crear.

Eliminar etiquetes d'esbossos

Si una pàgina wiki té diverses seccions o paràgrafs, aleshores probablement sigui el moment d'eliminar l'etiqueta d'esbós. Si us plau, sigues valent a eliminar l'etiqueta si tu o qualsevol altra persona ha estat afegint informació.

Tenim altres diverses etiquetes wiki per a altres tipus de tasques de manteniment del wiki.


Consulta les llistes d'esbossos en anglès i en català.