Ca:Tag:aerialway=magic_carpet

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg aerialway = magic_carpet
Magic carpet uphill loaded P1437.jpeg
Descripció
Un ascensor d'esquí per a nens petits que s'assembla a una cinta transportadora. Show/edit corresponding data item.
Grup: vies per cables suspesos
Fet servir en aquests elements
no es pot usar en nodeses pot usar en viesno es pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Implica
Combinacions útils
Estat: de facto
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2165798. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

La catifa màgica, també coneguda com ascensor de catifa, catifa rodant o cinta transportadora és un tipus d'ascensor de superfície que s'instal·la a les zones d'esquí per transportar als esquiadors i practicants de surf de neu pel turó. Acostuma a ser utilitzat pels nens petits. Tècnicament, no hauria de pertànyer a la categoria de les vies per cables suspesos, però sembla lògic que es col·loqui aquí amb els altres ascensors d'esquí.

Aquesta és només una classificació entre diversos tipus d'ascensors/transport per cable/filferro que apareixen a Key:aerialway. Vegeu també WikiProject Piste Maps.

Com cartografiar

Dibuixeu una via via al llarg de la ruta, i establiu l'etiqueta aerialway=magic_carpet en aquesta via. La direcció de la via ha d'indicar la direcció típica de viatge quan s'utilitza l'ascensor de catifa. (En general, la direcció d'ascens, per la qual cosa en aquest cas, la via ha d'apuntar des de l'estació de la vall a l'estació de la muntanya).

Característiques addicionals

Nodes de posició node en qualsevol extrem de la catifa. Aquests nodes poden ser etiquetats amb aerialway=station.

Etiquetes similars

Vegeu també

  • conveying=* - escales mecàniques i passadissos mòbils no relacionats amb els esports d'hivern