Ca:Tag:aerialway=drag_lift

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg aerialway = drag_lift
Orczyk.jpg
Descripció
Una línia de remolc aèria per a esquiadors i usuaris. Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Chair-lift-rendering.png
Grup: vies per cables suspesos
Fet servir en aquests elements
no es pot usar en nodeses pot usar en viesno es pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Estat: de factoPage for proposal
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2165782. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Un telesquí. Una línia de remolc aèria per a esquiadors i usuaris, conegut com a elevador de barra en T, amb un tros en forma de T que dos esquiadors comparteixen recolzant el seu traser a la barra, o un elevador de botons en el qual l'esquiador col·loca un disc circular entre les seves cames. Més difícil i incòmode per als practicants de surf de neu. drag_lift també abastaria ascensors d'arrossegament de corda més senzills, o bucles de cable amb nanses per agafar.

Si és possible, és millor utilitzar algun valor més específic, com ara aerialway=t-bar, aerialway=j-bar, aerialway=platter o aerialway=rope_tow.

Aquesta és només una classificació entre diversos tipus d'ascensores/transport basats en cable/filferro enumerats a Key:aerialway. Vegeu també WikiProject Piste Maps

Com cartografiar

Dibuixeu una via al llarg de la ruta del cable, i establiu l'etiqueta aerialway=drag_lift en aquesta via.

Això implica automàticament oneway=yes (dibuixat cap amunt).

Etiquetes per usar en combinació

Característiques addicionals

Nodes de posició node a cada extrem del cable. Aquests nodes poden ser etiquetats amb aerialway=station

Si coneixeu la posició també podeu cartografiar les pilones de suport posicionant els nodes node en el centre de la via, amb l'etiqueta aerialway=pylon.

Etiquetes similars

Fotos