Ca:Tag:aerialway=t-bar

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg aerialway = t-bar
Orczyk.jpg
Descripció
Un cable de remolc aeri per a esquiadors i genets amb suports en forma de T per a dos passatgers. Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Chair-lift-rendering.png
Grup: vies per cables suspesos
Fet servir en aquests elements
no es pot usar en nodeses pot usar en viesno es pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Implica
Combinacions útils
Estat: de factoPage for proposal
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2165954. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

 Telesquí d'àncora. Un cable de remolc aeri per a esquiadors i genets, conegut com a ascensor de barra en T. El seu nom es deu a la forma del transportador, que té forma de T. Transporta a dos passatgers.

Aquesta és només una classificació entre diversos tipus d'ascensors/transport per cable/filferro que apareixen a Key:aerialway. Vegeu també WikiProject Piste Maps

Com cartografiar

Dibuixeu una via al llarg de la ruta del cable, i establiu l'etiqueta aerialway=t-bar en aquesta via. La direcció de la via ha d'indicar la direcció d'ascens. Per exemple, la via ha d'apuntar des de l'estació de la vall a la estació de la muntanya.

Característiques addicionals

Nodes de posició node en qualsevol extrem del cable. Aquests nodes poden ser etiquetats amb aerialway=station.

Si coneixeu la posició també podeu cartografiar les pilones de suport posicionant els nodes node en el centre de la via, amb l'etiqueta aerialway=pylon.

Etiquetes similars

Fotos