Ca:Tag:aerialway=rope_tow

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg aerialway = rope_tow
Telecorda.jpg
Descripció
Una línia de remolc per als esquiadors i genets en el qual el passatger es sosté a mà o utilitzant agafadors especials de remolc. Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Chair-lift-rendering.png
Grup: vies per cables suspesos
Fet servir en aquests elements
no es pot usar en nodeses pot usar en viesno es pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Implica
Combinacions útils
Estat: de factoPage for proposal
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2165968. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Telecorda, també conegut com a remolc d'esquí, remolc de manovella o ascensor de bugel. Un cable de remolc per a esquiadors i usuaris. Els passatgers subjecten la corda amb la mà o utilitzen unes pinces especials de remolc (trencanous).

Aquesta és només una classificació entre diversos tipus d'ascensors/transport per cable/filferro que apareixen a Key:aerialway. Vegeu també WikiProject Piste Maps.

Com cartografiar

Dibuixeu una via al llarg de la ruta del cable, i poseu l'etiqueta aerialway=rope_tow en aquesta via. La direcció de la via ha d'indicar la direcció d'ascens. Per exemple, la via ha d'apuntar des de l'estació de la vall a l'estació de la muntanya.

Característiques addicionals

Nodes de posició node en qualsevol extrem de la corda. Aquests nodes poden ser etiquetats amb aerialway=station.

Si coneixeu la posició també podeu cartografiar les pilones de suport posicionant els nodes node en el centre de la via, amb l'etiqueta aerialway=pylon.

Etiquetes similars

aerialway=t-bar, aerialway=j-bar, aerialway=platter - altres tipus similars d'ascensors d'arrossegament.