Ca:Tag:aerialway=j-bar

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg aerialway = j-bar
Coldspgs j bar lift.jpg
Descripció
Ascensor en forma de J o ascensor en forma de L. Cable de remolc aeri per a esquiadors i usuaris amb transportadors en forma de J. Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Chair-lift-rendering.png
Grup: vies per cables suspesos
Fet servir en aquests elements
no es pot usar en nodeses pot usar en viesno es pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Implica
Combinacions útils
Estat: de factoPage for proposal
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2169211. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

 Telesquí unipersonal. Un cable de remolc aeri per a esquiadors i usuaris, conegut com a ascensor de barra en J o ascensor de barra en L. El seu nom es deu a la forma del transportador, que té una barra vertical llarga que es corba cap a una barra horitzontal curta. La barra en J s'assembla molt a la barra en T, tret que cada transportador té capacitat per a un sol passatger.

Aquesta és només una classificació entre diversos tipus d'ascensors/transport per cable/filferro que apareixen a Key:aerialway. Vegeu també WikiProject Piste Maps.

Com cartografiar

Dibuixeu una via via al llarg de la ruta del cable, y establiu l'etiqueta aerialway=j-bar en aquesta via. La direcció de la via ha d'indicar la direcció d'ascens. Per exemple, la via ha d'apuntar des de l'estació de la vall a l'estació de la muntanya.

Característiques addicionals

Nodes de posició node en qualsevol extrem del cable. Aquests nodes poden ser etiquetats amb aerialway=station.

Si coneixeu la posició també podeu cartografiar les pilones de suport posicionant els nodes node en el centre de la via, amb l'etiqueta aerialway=pylon.

Etiquetes similars

aerialway=drag_lift - Etiqueta més genèrica per a aquest tipus d'ascensor.

aerialway=t-bar, aerialway=platter, aerialway=rope_tow - altres tipus similars d'ascensors d'arrossegament.