Ca:Segment

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2138114. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.
Osm element segment.svg
Il·lustració esquemàtica d'un segment.

Un segment usat per ser un tipus primitiu d'element, connectant dos nodes i component una via.

Els segments es van eliminar a l'octubre de 2007 amb la introducció de l'API v0.5 per simplificar el model de dades

Els segments connectaven dos nodes i sempre havien d'estar connectats a una via o a una àrea (si no eren «segments sense direcció»). Els segments podien formar part de múltiples vies o àrees, a l'igual que una relació pot actualment tenir els mateixos fills que altres relacions.

Ara (després d'octubre de 2007), la paraula «segment» s'utilitza per referir-se a una secció recta d'una via entre dos nodes. Aquest significat és similar a l'anterior, però un segment es manifesta dins de les definicions de nodes i vies en lloc de ser una primitiva de dades real. Per ser més clar, pot ser millor referir-se a ells com «segments de via».