Ca:Tag:amenity=driving_school

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg amenity = driving_school
Driving school in Białystok (Mechaniak).jpg
Descripció
Una escola on aprendre a conduir. Edit or translate this description.
Grup: Equipaments
Fet servir en aquests elements
es pot usar en nodesno es pot usar en vieses pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Estat: de factoPage for proposal

Wikidata
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2142944. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Aquesta etiqueta s'usa per a escoles que ofereixen lliçons de conducció teòriques o pràctiques. Vegeu Autoescola a la Viquipèdia.

L'ús actual de l'etiqueta suggereix que els usuaris se centren en les instal·lacions interiors d'una autoescola, que comprenen, per exemple, una oficina, una sala d'estudi per a les classes teòriques i un simulador de conducció estacionari.

Com cartografiar

Col·loqueu un node node en el punt central de l'objecte o dibuixeu una àrea àrea al llarg del contorn exterior Afegiu les etiquetes amenity=driving_school i name=*.

Etiquetes addicionals

Vegeu també

Per a les instal·lacions a l'aire lliure, la formació de seguretat dels conductors o l'entrenament de derrapatge en un circuit tancat s'ha proposat amenity=driver_training.