Ca:Tag:man_made=wastewater_plant

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg man_made = wastewater_plant
Klaerwerk Buelk nahe Kiel.jpg
Descripció
Una planta de tractament d'aigües residuals és una instal·lació utilitzada per a tractar aigües residuals. Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Landuse-industrial.png
Grup: processament de residus
Fet servir en aquests elements
es pot usar en nodesno es pot usar en vieses pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Vegeu també
Estat: aprovadaPage for proposal

Una planta d'aigües residuals (també coneguda com a estació depuradora d'aigües residuals o EDAR, depuradora, planta de depuració o planta de tractament d'aigües residuals o PTAR) és una instal·lació per a tractar aigües residuals. Inclou processos físics, químics o biològics per a eliminar contaminants físics, químics o biològics. Vegeu  Tractament d'aigües residuals.

Com cartografiar

Dibuixeu una àrea àrea al voltant de la planta de tractament o poseu un Node al centre.

Afegiu l'etiqueta man_made=wastewater_plant

Aquesta etiqueta és usualment combinada amb landuse=industrial, que són les dues correctes i podria ajudar a consumidors de dades més simples.

Etiquetes per a usar en combinació

Els dipòsits de tractament es poden cartografiar amb natural=water en combinació de water=wastewater.

Els tancs, particularment amb parets o sostre, haurien d'utilitzar man_made=storage_tank amb content=sewage (assumint que l'aigua és aigua residual; altres tipus d'aigua residual com residus industrials haurien d'utilitzar quelcom més general com content=wastewater). Altres man_made=storage_tank combinacions probablement també s'aplicarien en aquest cas.

Microcartografiat

Les plantes de tractament d'aigües residuals (conegudes com a plantes de tractament d'aigües residuals podrien prestar-se a micromapping, però identificar les funcions de diversos components pot no ser fàcil. Aquest article en anglés proporciona una visió general útil d'aquests components i les seves funcions.

Rendering

enllaç

Fotos

Etiquetes similars

  • man_made=water_works - Un lloc on es troba l'aigua potable i s'aplica a la xarxa d'aigua local. water works = aigua potable entrant, wastewater plant = aigües residuals sortints.