Ro:Key:tracktype

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg tracktype
Tracktype-collage.jpg
Grupare: Properties
Used on these elementsHelp translate this into Romanian!
should not be used on nodesmay be used on waysshould not be used on areasshould not be used on relations (except multipolygon relations)
RequiresHelp translate this into Romanian!
Useful combinationHelp translate this into Romanian!
Stare: de factoPage for proposal

Folosire

Tracktype este masura in care a fost pastrata cel mai bine o ruta sau un alt drum minor. De obicei se aplica la highway=track, dar deasemenea pot fi folosite si alte tipuri de autostrada, in special in locurile mai putin dezvoltate, in care mai multe drumuri principale sunt neasfaltate.Propunerea de la care provine aceasta cheie se gaseste la Proposed_features/grade1-5. Propunerea "a fost" votata, dar a fost standardizat datorita folosirii sale la scara larga.

tracktype=* fiind redat pe OSM Carto siOsmarender strat. ambele se trateaza ca pe o elaborare doar pe highway=track, care este in contradictie cu propunerea sa. Vezi deasemenea: surface=*, smoothness=*.Desi suprafata si netezimea sunt utilizabile, tracktype este inca semnificativ ca o clasificare dura. tagging statisticsarata, acel tracktype este deobicei folosit si pentru non-tracks,ca o clasificare dura.

Valori

Vezi mai jos eticheta de valori pentru 'tracktype':


Tracktype

Utilizată pentru a descrie calitatea suprafeței drumului, potecii sau căii.

Cheie Valoare Element Comentariu Randare Foto
tracktype grade1 way Cale/cărare pavată sau cu o suprafață extrem de compactă.
Mapnik-tracktype-grade1.png
Cesta od Leštiny do Lipnice nad Sázavou (2).jpg
tracktype grade2 way Cale nepavată; suprafață compusă în principal din balast și diferite cantități de nisip, pământ și aluviuni. Vezi Gravel road on Wikipedia
Mapnik-tracktype-grade2.png
Tracktype grade2.jpg
tracktype grade3 way Cale nepavată; amestec egal de materiale dure și moi.
Mapnik-tracktype-grade3.png
Tracktype grade3.jpg
tracktype grade4 way Cale nepavată; suprafață compusă în principal din sol/nisip/iarbă, dar cuprinzând și niște materiale dure.
Mapnik-tracktype-grade4.png
Grade4.jpg
tracktype grade5 way Cale nepavată; lipsa elementelor dure, necompactă, integrată în peisaj, suprafață compusă din sol/nisip/iarbă.
Mapnik-tracktype-grade5.png
Tracktype grade5.jpg
tracktype <no value> way If no tracktype tag is present, the track is rendered with a dot-dash line style (as shown right).
Mapnik-tracktype-not-set.png
Photo not applicable

This table is a wiki template with a default description in English. Editable here. Acest tabel este un wiki template cu descriere în limba română editabil aici.