Ca:Beginners Guide 1.1.1

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Aconsegueix ajuda Acerca d'OpenStreetMap Navegació Com contribuïr Contribuïr a les dades del mapa Editors Glossari Guia de principiants


GPS

Aquest mètode t'ajudarà a afegir la forma de la carretera.

El vostre sistema de navegació us ajudarà, però amb alguns límits. L'exactitud de l'usuari mitjà és limitada (~7 metres) llevat que facis un procés car i complex fent servir eines com RTKLIB, antenes industrials i xips satnav.

Assegurat que la teva unitat GPS té l'opció 'Snap to road' o 'Lock on road' en OFF, o estaràs registrant una còpia directa del mapa de la unitat GPS, el que seria una infracció del copyright.

En recopilar dades amb el GPS (veure Hardware Guide), s'haurà de registrar informació addicional per afegir més detall al mapa: nom de carrers, serveis i qualsevol cosa que vulguis del mapa. Pots registrar aquesta informació addicional amb bolígraf i paper, gravadora de veu o una càmera (Telèfon mòbil o "dashcam").

Utilitzant JOSM, podeu importar fotos, i les col·locarà al llarg de la vostra ruta GPS utilitzant el segell del temps. Això asumint que la càmera registra el «segon» en què es va fer cada foto. Per a les persones que empren càmeres que no enregistren el "segon", feu una foto cada vegada que us poseu en pausa i us permetra enllaçar fàcilment col·leccions de punts a punts en els quals heu fet fotos, i enllaçar-les conseqüentment. O, pots sincronitzar el GPS i la càmera.

Següent pas

El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev1253508. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.