Ca:Beginners' guide

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search

Aquesta Guia del principiant us mostrarà com afegir dades a l'OpenStreetMap. Teniu ajuda disponible en moltes llengües, que podeu seleccionar en la taula superior d'aquesta pàgina.

Us cal un ordinador connectat a internet i una mica de temps per recollir informació i després introduir-la. Un dispositiu GPS i connexió per cable són opcionals, però es requereixen si voleu recollir dades. Gràcies a l'excel·lent imatgeria aèria disponible als editors actuals, un GPS és menys important que al començament del projecte.

Les dades que afegiu a l'OpenStreetMap milloren el mapa mundial lliure per a tothom, sigui una petita correcció o milers de carreteres afegides amb el temps. Gràcies per fer l'OpenStreetMap una mica millor!

Hi ha un panell a la dreta per poder accedir a cada pàgina del tutorial. La pàgina on sou apareix en negreta i podeu anar a qualsevol altra pàgina fent clic al títol corresponent. A la part inferior de cada pàgina apareixen els enllaços 'endavant' i 'enrere', que us permeten visitar el tutorial pàgina per pàgina.


Next


  • Aquesta és una guia d'iniciació per endinsar-se al mon de l'OSM.
  • En aquesta guia donem per fet que esteu registrat a l'OSM, tant a aquí com a la wiki que esteu llegint (es tracta de dos registres diferents).
  • Les preguntes més avançades, i les PMF tenen les seves pròpies pàgines al llarg de tota la wiki. Aquí podeu trobar més informació útil. La comunitat proporciona ajuda afegida de diferents formes, incloent-hi llistes de correu en moltes llengües.
  • Això només és una guia d'iniciació bàsica, orientada a l'editor JOSM. Seguiu aquestes passes bàsiques per fer la vostra primera contribució al mapa OSM.