Ca:Tag:amenity=music_school

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg amenity = music_school
Music school from Rabnita (1980). (9196267787).jpg
Descripció
Escola de música, institució educativa especialitzada en l'estudi, la formació i la investigació de la música Show/edit corresponding data item.
Grup: educació
Fet servir en aquests elements
es pot usar en nodesno es pot usar en vieses pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Vegeu també
Estat: de facto
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2144651. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

L'etiqueta amenity=music_school es fa servir per a cartografiar una escola de música: una institució educativa especialitzada en l'estudi, la formació i la investigació de la música. Aquest tipus d'institució també pot ser coneguda com a escola de música, acadèmia de música, facultat de música, col·legi de música, departament de música (d'una institució major) o conservatori.

Les escoles públiques de música formen part de l'oferta cultural i educativa estable de moltes ciutats i territoris, igual que els teatres, les escoles secundàries populars i les biblioteques públiques, i poden ser gestionades pel govern com altres institucions educatives[1]. També hi ha escoles privades de música que poden tenir la mateixa oferta que les escoles públiques, o que es limiten a algun àmbit en particular de l'educació musical.

Com cartografiar

Poseu un node node en el punt central de l'objecte o dibuixeu una àrea àrea al llarg del contorn exterior, i etiqueteu-lo amb amenity=music_school i name=*.

Amb l'etiqueta operator=* podeu especificar si l'escola és pública o privada.

Etiquetes per a usar en combinació

Vegeu també

  • amenity=college - per a un institut d'ensenyament superior que ofereix una certificació o diploma en música (noti's que no es coneix una bona manera d'assenyalar que ensenya específicament música).
  • shop=music - per a una botiga que ven música gravada
  • shop=musical_instrument - per a una botiga que ven instruments musicals

Possibles errors d'etiquetatge

Si coneixeu llocs amb aquesta etiqueta, verifiqueu si poguessin ser etiquetats amb una altra diferent.
Les edicions automàtiques estan extremadament desaconsellades llevat que realment sapigueu el que esteu fent!

Referències

  1. Per exemple, a Polònia els nens poden anar a l'escola de música a més a més de l'educació primària o secundària estàndard