Ca:Comunitat Valenciana

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Comunitats autònomes a Espanya: Andalusia‎ (AN) · Aragó (AR) · Principat d'Astúries (AS) · Illes Balears (IB) · Comunitat Basc (PV) · Illes Canàries (CN) · Cantàbria (CB) · Castella i Lleó (CL) · Castella-la Manxa (CM) · Catalunya (CT) · Extremadura‎ (EX) · Galícia (GA) · Comunitat de Madrid (MD) · Regió de Múrcia (MC) · Comunitat Foral de Navarra (NC) · La Rioja (RI) · Comunitat Valenciana (VC) · Ciutats autònomes: Ceuta‎ (CE) · Melilla‎ (ML)
VTE
La Comunitat Valenciana (o País Valencià), Espanya
Wikidata

latitud : 39.332, longitud : -0.419
límit: 349043
Navega pel mapa de la Comunitat Valenciana 39°19′55.20″ N, 0°25′08.40″ W
Edita el mapa
La Comunitat Valenciana (o País Valencià)
Enllaços externs:
Utiliza esta plantilla para tu ciudad

La Comunitat Valenciana (o País Valencià) és una comunitat autònoma en Espanya, en la latitud 39°19′55.20″ nord i la longitud 0°25′08.40″ oest.

Las imágenes de OpenStreetMap (y los datos del mapa subyacente) están disponibles libremente bajo la licencia OpenStreetMap.

Divisió territorial

                 
Osmcatala.png
WikiProject Catalan

Traduccions:

Per zona:
Principat de Catalunya
Catalunya Nord
Illes Balears
Principat d'Andorra
País Valencià
Franja de Ponent

Províncies

Ciutats

Qui cartografia en la Comunitat Valenciana?

Alguns dels usuaris que actualment* són actius en el mapejat del territori valencià són els següents:

*A data: setembre de 2019

Tasques pendents

Cada persona usuària pot apuntar ací les tasques que considere que s'han de fer:

 • Mapejar tots els carrers i els noms de tots els municipis: Projecte #1carrer1nom #1calle1nombre.
 • Importar edificis i direccions dels municipis valencians a través del Cadastre (veure apartat "Edificis i direccions"). S'ha començat per municipis menuts. S'ha intentat iniciar el de la ciutat de València, però un error en Catatom2osm no ho permet per ara (vore GitHub i llista talk-es).
 • Mapejar carreteres, comprovar nom, ref=* i eixides en les autopistes.
 • Normalitzar el nom dels carrers dels municipis d'àrea valencianoparlant. La majoria d'ells tenen les plaques dels carrers en català/valencià, però en OSM estan en castellà. Caldria posar el nom correcte en l'etiqueta "name=*" (consulteu els criteris lingüístics 1 i 2).
 • Posar al dia les línies de transport públic (autobusos, metro, tren).
 • Mapejar rius i barrancs.
 • Mapejar espais naturals en general i els Parcs Naturals en particular. Nota: Els Parcs Naturals i les Reserves Naturals de la Generalitat Valenciana ja s'han mapejat segons els Decrets corresponents.
 • Afegir i corregir els noms oficials dels centres educatius públics (vegeu les "Bones pràctiques" sobre les abreviatures en la wiki).
 • Afegir i corregir els noms oficials de centres sanitaris, bombers i demés serveis públics.
 • Afegir comerços.
 • Corregir errors del mapa de nivell "High": Osmose.
 • Corregir les places -amb nom oficial o sense- que s'hagen etiquetat erròniament com a leisure=park. Aquestes places s'han d'etiquetar com a highway=pedestrian + area=yes (+ place=square si té nom oficial "Plaça de...").

Microtasques

 • Afegir el nom d'arquitectes d'edificis amb rellevància, l'any de construcció, etc. (proposta de Montalv). Les etiquetes a utilitzar haurien de ser architect=* i start_date=*. És possible que abans calga mapejar l'edifici. També s'afegirà un node d'entrada a l'edifici amb la direcció del portal (addr=*). A més, es proposa l'ús de l'etiqueta reform:architect=* per a indicar el nom de l'arquitecte autor d'una possible reforma.
 • Afegir els punts d'aigua potable amenity=drinking_water a la ciutat de València a través de les dades ofertes pel servei del Portal de Transparència de l'Ajuntament de València.

Edificis i direccions

Existeix una proposta activa per a importar edificis i direccions del Catastro. Serà necessari revisar manualment cada objecte a importar. Llegeix la proposta si vols col·laborar. Abans d'importar direccions és necessari comprovar els noms dels carrers (consulta la secció Callejero).

Projectes en curs

La següent taula resumeix els projectes que s'han completat o que estan en curs per a la importació d'edificis i direccions del Cadastre.

Projectes d'importació
Cód. Municipi Projecte Data d'inici Data de finalització Usuari gestor Estat Observacions
12029 Benlloc #114 - Catastro de Benlloc 2019-01-08 2019-02-12 Jordi MF Completat
46019 l'Alcúdia #122 - Catastro de l'Alcúdia 2019-07-09 2019-09-30 Completat
46119 Emperador #129 - Catastro de Emperador 2019-08-02 2019-08-02 Jordi MF Completat