Ca:Tag:amenity=ice_cream

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg amenity = ice_cream
Ribnitzer Hafenfest, Ribnitz-Damgarten (P1060946).jpg
Descripció
Un lloc que ven gelats i iogur gelat en taulell. Edit this description in the wiki page. Edit this description in the data item.
Representació a OSM Carto
Ice-cream-14.svg
Grup: equipaments
Fet servir en aquests elements
es pot usar en nodesno es pot usar en vieses pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Vegeu també
Estat: aprovadaPage for proposal
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2161199. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Una  gelateria. Un lloc que ven gelats o iogur gelat al taulell.

El gelat en aquests establiments es pot vendre en dues varietats: gelat senzill (normalment amb només xocolata, vainilla o "twist", una mescla de tots dos), i gelat assortit, a base d'un assortiment de sabors, així com iogur gelat, que és una alternativa baixa en greix i sabor lleugerament diferent al gelat. Tant els uns com els altres es venen en cucurutxos o tasses. Alguns també poden vendre pastissos gelats i gelats de palet. A més a més de gelats i iogur congelat, també poden vendre una varietat d'aliments calents, en general cafè, encara que no és l'activitat principal.

Com cartografiar

Poseu un Node al centre de l'element cartogràfic o dibuixeu una àrea al llarg del seu contorn. Etiqueteu-lo amb amenity=ice_cream i name=*.

Estat actual de coses

Hi ha un cert desacord sobre si ha d'usar-se amenity=ice_cream o seria més adequada shop=ice_cream en alguns casos. El significat de ambdues etiquetes és aproximadament el mateix (la diferència sembla trobar-se en que amenity=ice_cream, per alguna raó, es podria utilitzar també per a venda de iogurs gelats).

amenity=ice_cream


shop=ice_cream


Un enfocament alternatiu per etiquetar el mateix seria marcar-lo amb cuisine=ice_cream, juntament amb amenity=fast_food o amenity=cafe. Aquesta sembla ser la forma més popular de fer-ho.

Fotos

Vegeu també