Ca:Import

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search

exclamation mark

Les importacions i edicions automatitzades han de ser portades a terme per persones amb experiència i suficient coneixement de la forma en què la comunitat OpenStreetMap crea mapes i amb una acurada planificació i consulta amb la comunitat local corresponent.
Vegin-se les nostres directrius d'importació i el nostre codi de comportament d'edicions automatitzades per a més informació Les importacions o edicions automatitzades que no segueixin aquestes directrius es poden revertir!

Una importació (també coneguda com importació massiva) és el procés pel qual es prenen dades de fonts externes i es converteixen per al seu ús a OpenStreetMap.

Les importacions són un suplement a les aportacions realitzades pels usuaris individuals i sempre tindran prioritat les dades d'aquests usuaris, amb coneixement local de la seva àrea de treball, sobre les dades procedents d'una importació. Moltes fonts de dades han estat incorporats a OSM al passat, AND Data als Païssos Baixos, TIGER als Estats Units, Canvec al Canadà, MassGIs a l'estat de Massachusetts.

Més Informació

Guia d'importació
Guia de com importar dades. Llegeix això si estàs planificant la teva pròpia importació.
Catàleg d'Importacions
Llistat de les importacions a gran escala. Si us plau, documenta tan bé com es pugui les importacions perquè d'altres usuaris puguin saber d'on vénen aquestes dades i puguin aprendre de la seva experiència.
Software
Descripció del software utilitzat en el procés d'importació.
Manejament de males importacions
Què fer si descobreixes que algú està realitzant una "malalta" importació.
Obtenir permís
Plantilles per a cartes de sol-licitud de permís per usar fonts de dades.

Vegeu també