Ro:Beginners Guide 1.1.2

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search

Găsirea imaginii satelitare

Introducere   Colectarea datelor   Încărcarea datelor GPS   Crearea/editarea datelor OSM   Marcajul datelor și adăugarea detaliilor   Generarea hărţilor!    


Utilizatorii OSM au primit permisiunea de a folosi imagini aeriene din mai multe surse.Imaginile cele mai utilizate vin de la Bing, dar alte imagini sunt disponibile în unele părţi ale lumii; puteţi alege o sursă din ‘Background’ sau ‘Imagery’ disponibile în meniul editorului dumneavoastră.

Uneori, fotografiile sunt mutate faţă de poziţia reală a lucrului fotografiat. Trebuie să verificaţi dacă drumurile din fotografie sunt în concordanţă cu traseele GPS cu care oamenii au contribuit la OSM şi să mutaţi fundalul dacă este nevoie.

De asemenea, reţineţi că lucrurile s-ar putea fi putut schimba de când fotografiile au fost făcute, noi încercam să cartografiem ce există acum şi nu atunci când fotografiile au fost făcute.  • Î: Cum ajung să văd aceste imagini?
  • R: Presupunând ca faceti cartografiere intr-o zona în care exista imagini, puteţi vedea cu editorul dvs.(vezi Ro:Beginners Guide 1.3).

Previous | Next