Ca:Tag:aeroway=gate

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg aeroway = gate
Gate 88 in Narita International Airport.jpg
Descripció
L'espai delimitat, dins de la terminal de l'aeroport, on els passatgers esperen abans d'embarcar el seu vol Edit this description in the wiki page. Edit this description in the data item.
Grup: Vies aeroportuàries
Fet servir en aquests elements
es pot usar en nodesno es pot usar en viesno es pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Estat: aprovadaPage for proposal
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2070509. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Els aeroports poden tenir sistemes estranys per numerar les seves  portes i pot ser difícil trobar un mapa de l'aeroport en línia. Es poden cartografiar amb l'ajuda d'imatges de bing o fins i tot de GPS quan us quedeu al costat de la finestra. Per a les portes on primer haureu d'agafar un autobús, el lloc de la terminal on espereu hauria de ser cartografiat.

Nota: Aquesta etiqueta és per a les portes que utilitzen els avions. Això no hauria d'utilitzar-se per a zones de recollida / baixada de passatgers a prop de carreteres.

Com cartografiar

Agrega aeroway=gate i ref=gatenumber o gatename a un node que representi la porta. Aquests nodes acostumen a ser independents, situats a poca distància fora de l'edifici de la terminal, per exemple, al voltant del centre de la ubicació on agafes el "airbridge" per pujar a l'avió.

Representació

Exemple de renderitzatció fet per Kosmos, zoom 17, OSM

Vegeu també