Sq:Beginners Guide 1.4

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search

Shtoni detajet, dhe Tagging

Pasi të keni një rrugë të përfunduar, ju duhet të shtoni tags në mënyrë që të shohin ato të dhëna në hartë. Tags janë çelësa me vlerë në palë. Ka tags shumë, disa më të zakonshëm se të tjerët. Kur përdorni JOSM, tagging është kryer duke shtuar çelësin me vlerë në çifte nga paneli për Prona / Anëtarësi .

  1. Këtu është një udhëzues për çfarë tags për të përdorur.
  2. Pasi të keni bërë editimin tuaj, atëherë ju duhet të ngarkoni ndryshimet e juaja në OSM.
  • Sigurohuni që ju nuk bëni kopje të të dhënave nga hartat që nuk keni drejt ti përdorni. Mësoni këtu për copyright.