Ca:Hispanic community

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev1961493. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.
Comunitat hispana, el portal en espanyol per a la comunitat hispana de l'OpenStreetMap
OSM Hispanic community logo-ES.svg

El portal Comunitat hispana té com a objectiu reunir, coordinar i ser el portal d'entrada al wiki per a totes les persones de parla hispana interessades en col-laborar en el projecte de l'OpenStreetMap.

Aquesta és una comunitat global, no relacionada amb cap país o conjunt de països en particular, oberta a qualsevol persona que desitgi compartir experiències amb col-laboradors de parla hispana.

Obtén més informació sobre l'ús de l'OpenStreetMap en espanyol en les següents pàgines:

Help-browser.svg

Què és l'OpenStreetMap?Preferences-system.svg

Com pots usar l'OpenStreetMap

Gajim.svg

Com pots ajudar

Kopete.svg

Com pots comunicar-te amb la comunitat hispana

  • OSM Latam, la comunitat llatinoamericana de l'OpenStreetMap, està formada per un nodrit nombre de col-laboradors i comunitats de parla hispana.
  • Visita les pàgines de projecte dels països que parlen espanyol, cerca els seus canals de contacte i comunica't amb col-laboradors hispanoparlants de tot el món.
  • Consulta els canals de contacte de la comunitat OSM, localitza les llistes de correu en espanyol i els perfils en xarxes socials i serveis de missatgeria instantània de les comunitats de parla hispana.
  • Troba usuaris al wiki que usin l'espanyol com a llengua materna. També pots contactar amb altres usuaris que parlin espanyol com a segona llengua.