Ca:Nearby users

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev1765872. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Aquesta pàgina descriu com pots trobar d'altres persones que estan cartografiant (contribuint a l'OSM) a prop de la teva ubicació. Més tard pots contactar amb un cartografiador individual.

Ubicació 'lloc d'origen' en OSM.org

El lloc web openstreetmap.org té una funció anomenada ubicació 'lloc d'origen'. Pots establir el teu propi lloc d'origen com es descriu a continuació. Hauràs d'establir el teu lloc d'origen per veure les ubicacions d'altres usuaris propers, però tingues en compte que podran descobrir el teu lloc d'origen. Si no desitges establir la ubicació del teu lloc d'origen per raons de privacitat, considera col-locar-la en un lloc anònim proper. Com alternativa, deixa-la en blanc. No és necessària, i n'hi ha diverses #Eines alternatives que pots provar.

Per establir el teu lloc d'origen:

  • Inicia sessió en openstreetmap.org
  • Fes clic sobre el teu nom d'usuari que apareix a la part superior dreta
  • Fes clic a 'Les meves preferències', i desplaça't fins a la part inferior de la pantalla de configuració
  • Amplia i desplaça el mapa fins a la posició concreta aproximada
  • Marca la casella 'Voleu actualitzar la ubicació d'inici en fer clic al mapa?'
  • Fes clic per establir la teva ubicació de lloc d'origen
  • Fes clic a 'Desar canvis' a la part inferior esquerra

Torna a la teva pàgina d'usuari, ara veuràs un mapa centrat en el teu lloc d'origen i un cert nombre de marcadors de color verd que indiquen els llocs d'origen d'usuaris propers, així com una llista d'aquests usuaris al costat. Tingues en compte que alguns d'aquests usuarios poden estar inactius. Navega per les seves pàgines d'usuaris per conèixer el seu nombre d'edicions i d'altres activitats.

Eines alternatives

Aquestes altres eines poden resultar més útils per trobar cartografiadors actius propers:

Vegeu també Pregunta: Com veig l'historial de la meva àrea?(en) (inclou informació sobre què han editat els usuaris).