Ca:Transport Map

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev1583208. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.
Transport Map
Transport Map London sample.png
Autor: Andy Allan
Slippy map: openstreetmap.org
Usage policy: API keys, thunderforest.com
Tiles license: CC-BY-SA 2.0[1]
Style website: thunderforest.com

La capa "Mapa de transport" és un conjunt de mosaics destacats disponibles al mapa de la pàgina principal d'OpenStreetMap.org en fer clic al selector de capes de la dreta. És una de les diverses representacions i visualitzacions de mapes amb temàtica de transport que utilitzen dades de l'OpenStreetMap. Vegeu Ca:Public_transport/Tools#Representadors per a una llista.

Creat per Andy Allan, del famós OpenCycleMap, i allotjat en el seu servei d'allotjament de mosaics ThunderForest, aquest estil de mapa mostra les vies de transport públic, com ara ferrocarrils, autobusos i tramvies de tot el món. Llegeix la seva entrada de blog introductòria.

El mapa es crea utilitzant el renderitzador Mapnik que s'executa al propi servidor d'Andy. Els canvis en les dades de l'OpenStreetMap (diffs) es sincronitzen diàriament.

L'ús d'aquests mosaics està cobert per un conjunt de polítiques diferents a les dels servidors de la fundació OpenStreetMap. El full d'estils no es comparteix obertament. Per conèixer els detalls de com pots utilitzar el mapa de transport en altres llocs/aplicacions, consulta: http://www.thunderforest.com/

Notes a peu de pàgina