Ca:Main OSM blog (blog.openstreetmap.org)

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2078469. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

El bloc principal blog.openstreetmap.org (blog.openstreetmap.org) és un bloc amb tota mena de notícies sobre l'OpenStreetMap.

Encara que és un de molts blocs al voltant de l'OpenStreetMap, és el principal bloc oficial de l'OpenStreetMap gestionat per la Fundació OpenStreetMap, i específicament pel Grup de Treball de Comunicació. No ha de confondre's amb blogs.openstreetmap.org, un agregat de molts blocs no oficials i entrades de diaris de membres de la comunitat.

Col-laboració

Contacta amb el Grup de Treball de Comunicació si vols col-laborar en aquest bloc oficial. Necessitem nous autors d'entrades del bloc (tant si tens una idea única per a una entrada en particular com si vols contribuir regularment) i també traductors.

Història

blog.openstreetmap.org és en realitat la nova ubicació de diversos altres blocs que es van fusionar en aquest lloc. El bloc principal acostumava a dir-se OpenGeoData, i de fet la majoria de les entrades del bloc a l'arxiu són d'aquest bloc original. Prou d'altres entrades es van fusionar al bloc de la Fundació OSM a blog.osmfoundation.org quan aquest nou lloc va ser creat al maig de 2013. Vegeu OpenGeoData per a més detalls sobre aquesta història.