Sq:Main Page

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search

Mirë se vini në OpenStreetMap, një projekt i cili krijon dhe ofron të dhëna të lira (hapura) gjeografike. Nga këto të dhëna munden p.sh. të krijohen harta për rrugët, biçikleta, si dhe informacione të tjera të rëndësishme.

Openstreetmap logo.svg
Ndihmë për hartën ose shëno një gabim në Notes (Proçedura)
Të gjitha materialet për fillestarët për të mësuar dhe për tu angazhuar me OpenStreetMap.
Një referencë e plotë për gjithçka në lidhje me përpunimin e hartës.
Trego aftësitë e tua duke kontribuar për një hartë më të mirë. Merr pjesë në kodimin e programit.
Ke ndonjë pyetje? Pjesa më e madhe e tyre është përgjigjur këtu.
Informacione dhe prapaskena për gazetarët.
Gjeni si punon projekti dhe kontribuesit e tij.
Portals +/-
Get involved Beginners' guide  · Map Features  · Mapping projects  · Potential Datasources  · GPS  · Notes  · Proposed features  · Import
Use OpenStreetMap Browsing  · Download  · List of OSM based Services  · OSM XML  · PBF Format  · Routing  · Elements
Software For desktop computers  · For mobile devices  · Automated Edits  · JOSM  · Merkaartor  · Maperitive  · Mapnik  · iD  · Potlatch  · Quality assurance
Documentation Cleanup  · Guidelines  · Translation
Community Blogs  · OpenStreetMap GitHub repository / OSMLab GitHub repository  · Contributors  · Copyright infringement  · Disputes  · Donations  · Email lists  · Forum  · Foundation  · Help centre  · IRC  · Merchandise  · Twitter  · Vandalism
Legal Disclaimer  · Copyright and License  · Contributor terms  · Open Database License
19–22 MajPrintemps des CartesMontmorillon, New Aquitaine, France
20–22 MajMapathon: United Nations for Libya
21 MajTanzania Mapping Groups May MapathonMahonda, Zanzibar North, Tanzania
22 Maj京都!街歩き!マッピングパーティ:第30回 相国寺Kyoto, Japan
22 MajOpenStreetMap街景踏查團工作坊2Zhonglun, Taipei, Taipei, Taiwan
23 Maj[Online] OpenStreetMap Foundation board of Directors - public videomeeting
23 MajDeutsches Rotes Kreuz - Mozambique Red Cross Online Beginner Mapathon
23 MajOSMF Engineering Working Group meeting
23 MajBremer Mappertreffen (Online)Bremen, Free Hanseatic City of Bremen, Germany
24 MajSouth Bay Map NightSan Jose, California, United States
24 MajOSM East Midlands/Nottingham meetup (online)Nottingham, England, United Kingdom
25 MajDüsseldorfer OpenStreetMap-TreffenDusseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany
25 MajOpenStreetMap US Mappy HourKansas, United States
28 MajOSM Nederland bijeenkomst (online)IJmuiden, North Holland, Netherlands
28 Maj3a reunión bimestral de OSM LatamSantiago, Santiago Metropolitan Region, Chile
28 MajUnique Mappers May Mapathon : Let's Map Aguata LGA for Social Good
29 MajSocial Mapping Sunday: East Vic ParkWestern Australia, Australia
1 QershorOpenStreetMap in PugliaBari, Apulia, Italy
1 QershorNotes Mapathon & MeetupAnderlecht, Belgium
7 QershorSouth Bay Map NightSan Jose, California, United States
7 QershorMissing Maps London MapathonLondon, England, United Kingdom
8 QershorOSM Utah Monthly MeetupSalt Lake City, Utah, United States
8 Qershor5. Virtueller OpenStreetMap Stammtisch ÖsterreichGroßarl, Salzburg, Austria
9 QershorMünchner OSM-TreffenMunich, Bavaria, Germany
10–12 QershorState of the Map France 2022Nantes, Pays de la Loire, France
10 Qershor168. Berlin-Brandenburg OpenStreetMap StammtischPotsdam, Brandenburg, Germany
13 QershorOpenStreetMap x Wikidata Taipei #41Zhonglun, Taipei, Taipei, Taiwan
14 QershorMappingDC Mappy HourWashington, District of Columbia, United States
19 QershorOpenStreetMap 街景踏查團 #2 三峽-大溪踏查Dapinglin, New Taipei, Taiwan
21 QershorEPN d'Arlon - Atelier ouvert OpenStreetMap - InitiationArlon, Luxembourg, Belgium
21 Qershor152. Treffen des OSM-Stammtisches Bonn
21 QershorSouth Bay Map NightSan Jose, California, United States
21 QershorOSM East Midlands/Nottingham meetup (online)Nottingham, England, United Kingdom
21 QershorLüneburger Mappertreffen (online)Lüneburg, Lower Saxony, Germany
24 QershorDüsseldorfer OpenStreetMap-TreffenDusseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany
28 QershorEPN d'Arlon - Atelier ouvert OpenStreetMap - ContributionArlon, Luxembourg, Belgium
1–3 Korrik17. OSM-FOSSGIS-CommunitytreffenEssen, North Rhine-Westphalia, Germany
5 KorrikSouth Bay Map NightSan Jose, California, United States
12 KorrikMünchner OSM-TreffenMunich, Bavaria, Germany
12 KorrikVirtuelles Niederbayern-TreffenKothingeichendorf, Landau an der Isar, Bavaria, Germany
13 KorrikOSM Utah Monthly MeetupSalt Lake City, Utah, United States
19 Korrik153. Treffen des OSM-Stammtisches Bonn
19 KorrikOSM East Midlands/Nottingham meetup (online)Nottingham, England, United Kingdom
19 KorrikLüneburger Mappertreffen (online)Lüneburg, Lower Saxony, Germany
9 GushtMappingDC Mappy HourWashington, District of Columbia, United States
10 GushtOSM Utah Monthly MeetupSalt Lake City, Utah, United States
10 GushtMünchner OSM-TreffenMunich, Bavaria, Germany
16 Gusht154. Treffen des OSM-Stammtisches Bonn
16 GushtLüneburger Mappertreffen (online)Lüneburg, Lower Saxony, Germany
19–21 GushtState of the Map 2022Florence, Tuscany, Italy
23 GushtOSM East Midlands/Nottingham meetup (online)Nottingham, England, United Kingdom
8 ShtatorMünchner OSM-TreffenMunich, Bavaria, Germany
14 Shtator6. Virtueller OpenStreetMap Stammtisch ÖsterreichGroßarl, Salzburg, Austria
17 ShtatorOSM DK KonferenceMåløv, Capital Region of Denmark, Denmark
20 Shtator155. Treffen des OSM-Stammtisches Bonn
20 ShtatorOSM East Midlands/Nottingham meetup (online)Nottingham, England, United Kingdom
20 ShtatorLüneburger Mappertreffen (online)Lüneburg, Lower Saxony, Germany
1–31 TetorHacktoberfest 2022
11 TetorMappingDC Mappy HourWashington, District of Columbia, United States
11 TetorMünchner OSM-TreffenMunich, Bavaria, Germany
18 Tetor156. Treffen des OSM-Stammtisches Bonn
18 TetorOSM East Midlands/Nottingham meetup (online)Nottingham, England, United Kingdom
18 TetorLüneburger Mappertreffen (online)Lüneburg, Lower Saxony, Germany
9 NëntorMünchner OSM-TreffenMunich, Bavaria, Germany
15 Nëntor157. Treffen des OSM-Stammtisches Bonn
15 NëntorLüneburger Mappertreffen (online)Lüneburg, Lower Saxony, Germany
22 NëntorOSM East Midlands/Nottingham meetup (online)Nottingham, England, United Kingdom
8 DhjetorMünchner OSM-TreffenMunich, Bavaria, Germany
13 DhjetorOSM East Midlands/Nottingham meetup (online)Nottingham, England, United Kingdom
20 Dhjetor158. Treffen des OSM-Stammtisches Bonn
20 DhjetorLüneburger Mappertreffen (online)Lüneburg, Lower Saxony, Germany
10 JanarMünchner OSM-TreffenMunich, Bavaria, Germany

Simple green circle.svg Up and running


Lajme edit
2022
11 maj2022-05-112022-05-12 New mobile editor for iOS and Android: Every Door.
1 maj2022-05-012022-05-02 OSMF employs Grant Slater as Senior Site Reliability Engineer
21 mar2022-03-212022-03-22 OSMF launches a new forum at community.openstreetmap.org.
19 shk2022-02-192022-02-20 SOTM organizers announce Call for Logo designs.
16 shk2022-02-162022-02-17 SOTM 2022 conference has been announced for August 19-21 in Firenze, Italy.
2021
19 sht2021-09-192021-09-20 Two optional wiki gadgets for enhancing discussion pages, 1.CommentsInLocalTime and 2.ConvenientDiscussions have been installed. You can enable them in your user preferences.
8 pri2021-04-082021-04-09 Read about ideas for mapping for Earth Day and the International Day of Human Space Flight, both in April.
5 pri2021-04-052021-04-06 The Local Chapters and Communities Working Group is looking for volunteer moderators.
older news...
Elsewhere OpenStreetMap Blog · weeklyOSM · OpenStreetMap in the media
Community Contact Channels ±
Get together and communicate with others in the OpenStreetMap Community.
Forum Discussion on the web
Mailing lists Discussion by email (popular)
IRC Live chat room
Notes Quick easy way to report errors in the map
Other contact channels
Download and use data edit

You can download and use data for any part or all of OpenStreetMap: