Ca:Tag:aerialway=cable_car

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg aerialway = cable_car
CH Furtschellas aerial tram.jpg
Descripció
Un recorregut de telefèric. Només un o dos vagons grans. El cable de tracció forma un bucle, però els vagons no fan un bucle, sinó que es mouen cap amunt i cap avall pel seu propi costat, rodant pels cables estàtics sobre els quals estan suspesos. Edit this description in the wiki page. Edit this description in the data item.
Representació a OSM Carto
Aerialway gondola render.png
Grup: vies per cables suspesos
Fet servir en aquests elements
no es pot usar en nodeses pot usar en viesno es pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Estat: de facto
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2165770. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Un recorregut de telefèric. Els telefèrics són tramvies aeris que no són més que un parell de grans vagones que van en direccions alternes entre si de A a B (normalment de vall a turó o muntanya). Aquesta és només una de les clasificaciones entre diversos tipus d'ascensors/transports basats en cables/filferros que apareixen a Key:aerialway. Vegeu també WikiProject Piste Maps

Com cartografiar

Dibuixeu una via al llarg de la ruta del cable, i establiu aquesta etiqueta aerialway=cable_car en aquesta via.

Etiquetes per usar en combinació

Característiques addicionals

Nodes de posició node a cada extrem del cable. Aquests nodes poden ser etiquetats amb aerialway=station

O podeu dibuixar l'edifici i afegir l'etiqueta aerialway=station.

Si coneixeu la posició també podeu cartografiar els pilons de suport posicionant els nodes node en el centre de la via, amb l'etiqueta aerialway=pylon.

Representació

Etiquetes similars

  • aerialway=gondola - Molt similar, pero aquesta etiqueta s'aplica als telefèrics en els quals hi ha més de dos cotxes (normalment vàries pujant i vàries baixant) disposades en el cable. La paraula "gòndola" pot utilitzar-se per descriure els cotxes d'un telefèric de dos vagons, però aquesta etiqueta significa més de dos vagons.
  • aerialway=* - Altres classificacions d'ascensors/transport per cable/filferro